Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KONJAC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KONJAC

Konjac
Konjacsvampar är kanske nytt för många här i Sverige, men i Asien har de använts i mer än tusen år. En konjacsvamp använder man till att exfoliera huden och att rengöra den på ett varmsamt och naturligt sätt. Det finns olika konjacsvampar med olika egenskaper, och det finns konjacsvamp till ansiktet och konjacsvamp till kroppen.
Konjacsvampar är en naturprodukt och är framställda av en plantas rot. Därför är varje konjacsvamp 100% ekologisk och fungerar som allergivänlig och ekologisk rengöring till ansiktet.
Konjaksvamp, konjac svamp eller konjac sponge har ingenting med spritsorten konjac att göra, utan är en naturprodukt som skonsamt skrubbar och rengör huden. Med en konjaksvamp i din ägo kommer du märka hur mjuk och len huden blir efter varje användning.
Det finns fem varianter på konjacsvampar och varje sort passar olika hudtyper. Vit konjacsvamp är neutral och passar alla hudtyper. Vet du inte vilken konak svamp du ska satsa på är det denna du bör starta med. Svart konjacsvamp är för de som har problem med fet och oren hud, då den innehåller kol från bambu som hjälper huden att motverka orenheter som ger upphov till blemmor. Lila konjacsvamp bör den som har stressad och irriterad hud satsa på. Lila konjacsvamp innehåller lavendel som med sina egenskaper både kan lugna huden och hjälpa till att ställa obalansen till rätta. Grön konjacsvamp innehåller extra antioxidanter tack vare grönt te och är bra vid torr hud. Rosa konjacsvamp passar bra till den som har en känslig och mogen hud tack vare den magiska ingrediensen extrakt från tomat. Extraktet kan hjälpa till att lugna huden vid hudallergi tack vare innehållet av lycopene, samt boosta huden att förnya sig.
Alla konjacsvampar passar till dig med allergi då de är naturliga, och konjacsvampar kan användas till barn. Konjacsvampar är naturligt nedbrytbara till hundra procent, och de är således även en miljövänlig ansiktsrengöring och miljövänlig tvättsvamp.
Alla konjacsvampar ger dig en fin lyster och hjälper huden att få en hälsosam glöd, vare sig du väljer en billig och bra konjacsvamp för ansiktet eller en billig och bra konjacsvamp till kroppen. Du hittar alla sorter hos oss på Luxplus till ett riktigt bra pris.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.