Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KNORR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KNORR

Knorr

År 1838 grundade en man vid namn Carl Heinrick varumärket Knorr baserat på tron och missionen om att erbjuda bättre och mer smakrik mat till våra bord. Han arbetade inom torkningsteknik som möjliggjorde att både soppor, grönsaker och buljonger kunde förberedas och även smaka gott, vara näringsrika och var lätta att använda.

Denna tro spred sig snabbt, liksom hans produkter, som först nådde Europa och därefter såldes i resten av världen. Idag är Knorr känt som en av de största varumärkena inom matlagning, där grundarens mission fortfarande lever kvar som stadig hållpunkt att upptäcka och njuta av de underbara skillnaderna i mat, maträtter och smaker som finns världen över.

Denna passion ligger varmt om hjärtat hos Knorr och är en av anledningarna till att Knorr idag är en av de största varumärkena inom matlagning och säljs i över 78 länder runt om i världen.

Knorr’s Livsmedelsprodukter

Knorr känner ett ansvar att hjälpa till och bidra med att göra positiva förändringar över livsmedelssystemet, dvs. hur livsmedel växer och på vilket sätt det konsumeras. De tror på att tillgången till näringsrik och god mat ska vara möjligt för alla. Fram till år 2020 har de därför som ambition att skapa råa jordbruksmaterial som är 100% hållbara, men även hjälpa mer än 1 miljard människor att förbättra deras hälsa och välbefinnande genom att lära dem hur man lagar näringsrik mat.

Trots att Knorr är ett så stort och globalt varumärke har de väldigt bred kunskap om de lokala smakerna. Under flera decennier har de arbetat för att skapa livsmedelsprodukter med hög kvalitet som är gjorda på de allra bästa råvarorna och ingredienserna. Knorr’s kärlek till mat är drivkraften i deras arbete och deras mål är att hjälpa konsumenten att laga god, enkel och hälsosam mat med väldigt mycket smak.

Billiga livsmedelsprodukter från Knorr

Oavsett vilka preferenser du har när det kommer till mat så finns det en Knorr-produkt som är ett perfekt komplement till din mat och som hjälper till att ta fram dess naturliga smak.

Knorr erbjuder olika sorters livsmedelsprodukter: buljong och fond, soppor, såser, måltidslösningar, kryddor och dressingmixer samt nudlar och minimål. De kommer i många olika smaker och du kan välja mellan ekologiska produkter samt om du vill ha det i flytande-, fast- eller pulverform. När du handlar på Luxplus kan du köpa alla produkter från Knorr till ett väldigt billigt pris och få hem dem på 1-3 arbetsdagar, utan att behöva lägga extra energi och tid på att åka och släpa hem dem från butiken.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.