Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KLEENEX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KLEENEX

Kleenex

Kleenex är ett världskänt varumärke som producerar näsdukar i små, praktiska paket eller boxar. Dessa paket passar alldeles utmärkt i fickan. Kleenex är varje snorig näsas bästa vän. Har du ögon som rinner p.g.a. en rejäl förkylning eller en sorglig film? Då hade Kleenex kunnat rädda situationen, precis som om du skulle spilla lite på golvet.

Kleenex har nått sin utbredda popularitet tack vare sin goda absorberingsförmåga och praktiska utformning. Med ett paket Kleenex i jackfickan eller i väskan är du alltid förberedd ifall du skulle bli kladdig om fingrarna eller du måste snyta dig.

Billiga näsdukar från Kleenex i praktiska förpackningar

Kleenex Everyday gör mjuka servetter som är redo att komma till undsättning när olyckan är framme och du behöver svepa in med en snabb räddning. Dessa servetter är bra att ha nära till hands i alla situationer som kan bli kladdiga. Med Kleenex - världens största servettmärke - kan du du hålla vardagen kladdfri.

Om du har känslig hud borde du prova Kleenex Ultra Soft. Servetterna är perfekta för att torka känslig babyhud eller om du drabbas av en längre förkylning och inte vill få skavsår under näsan.

För barnen erbjuder vi Kleenex näsdukar med det populära Frost-temat. Om man nu är sjuk och måste vara hemma, så kan det ju vara uppmuntrande för de små med lekfulla näsdukar.

En del förpackningar innehåller mindre förpackningar, vilka är helt suveräna att ha med sig. Andra förpackningar kommer i form av en box, där insidan enbart består av servetter. Dessa klassiska boxar är dem som du har sett på film och TV, där man drar i en servett på förpackningens ovansida, varpå en ny servett dyker upp.

Billiga näsdukar och servetter från Kleennex

Är du förkyld så är Kleenex näsdukar något som kan göra livet en hel del lättare. Ha de små Kleenex-förpackningarna i jackfickan ifall du ska ut, och en Kleenex box i sängen. Då kan du vara säker på att näsan aldrig rinner onödigt länge. För småbarnsföräldrar är Kleenex precis lika viktigt att ha med sig som nalle och nappen.

På den här sidan hittar du vårt utbud av Kleenex produkter till billiga priser, så att du aldrig behöver sakna näsdukar när du väl behöver dem.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.