Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KIT KAT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KIT KAT

Kit Kat

Have a Kitkat, have a break. Hur äter du din Kit Kat? Bryter du av chokladkakan på längden eller sätter du bara tänderna rätt i chokladkakan? Du kanske bryter din KitKat på mitten och äter två rader åt gången? Vi har alla vårt eget sätt som vi tycker är godast.

Kit Kat, eller KitKat som det ibland också skrivs, introducerades i England 1935. Kit Kat är världens näst mest sålda chokladkaka. Den klassiska chokladkakan består av tre spröda lagar kex, krämfyllning och ett av lager av delikat mjölkchoklad. Standardkakorna består även av 2 eller 4 bars, eller fingrar. Kitkat produceras i 16 länder och finns att köpa nästan överallt.

Kit Kat Choklad

Kit Kat kommer i en rad olika utföranden. Den mest klassiska versionen är den med 4 st chokladstänger och ljus choklad. Insidan består av 3 st kex och en krämfyllning. Kombinationen är fullkomligt utsökt och otroligt uppskattad. Denna version är optimal för att dela med någon. Bryt den enkelt på mitten och dela glädjen.

KitKat går även att få som en enda, stor chokladkaka. Prova Kit Kat Chunky på 40 g. Denna chokladbit har ett tjockt chokladöverdrag som smälter i munnen. En strålande storlek som ryms utmärkt i fickan, så att du kan avnjuta denna mumsbit när du är på språng.

Är KitKat hela familjens favorit? Släng då ett öga på Kit Kat mini. Kit Kat Mini innehåller 200 g individuellt inpackade Kit Kat. Kit Kat Mini är extra krämiga och krispiga. Något som absolut kommer förgylla nästa filmmys.

KitKat billigt

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av omåttligt populära KitKat till kanonpriser. Här hittar du allt från den vanliga fyrafingrarsmodellen till KitKat Mini. Passa på att köpa på dig ett lager, så slipper du fara ner till butiken så fort någon har norpat den sista Kit Katen i skafferiet. Varför inte beställa hem ett eget litet förråd som du kan avnjuta i smyg? Vi skvallrar inte!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.