Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KIMS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KIMS

Kims

KiMs är idag en del av Orkla Confectionary & Snack Danmark, men företaget äger även fler världsberömda varumärken. Listan över varumärken är både lång och bred och omfattar, utöver chips, även hygienprodukter och tandvårdsprodukter. Företaget etablerades år 1961 av Odense Marsipanfabrik, som under namnet KiMs, producerade saltade jordnötter. Under åren har de dock utvecklat mycket fler varianter av snacks, chips och nötter.

KiMs är dock kända för mer än deras goda chips och snacks. De har skapat ett universum bakom den arroganta Jörgen och har därmed varit den första danska verksamheten till att skapa berättande reklamer. Jörgen har varit på TV sedan år 1997 och har därför varit den figur som levt längst i en reklam.

KiMs chips

“KiMs - när du är hungrig för skojs skull” är slogan som alla kan komma ihåg. Det ligger någon sanning bakom det, eftersom att KiMs är ytterst användbara vid mysiga, roliga och underliga kvällar med familjen eller andra du bryr dig om. Enligt KiMs finns det en bra anledning till att de är marknadsledande på marknaden. För att göra chips består receptet helt enkelt av potatis, solrosolja och kryddor.

Du kan vara säker på att hitta de klassiska chipsen från KiMs i sortimentet, blandat med många modiga nyheter som både är extra starka, extra söta och extra spröda. KiMs fokuserar på chips med kvalitet. Därför kan du alltid vara säker när du väljer chips från KiMs.

KiMs snacks

Kims är mycket mer än bara chips. Portföljen innehåller även olika typer av nötter, dippar och choklad. Ingredienserna i produkterna är väl genomförda och goda, då exempelvis all mjölkchoklad i produkterna är gjorda av hållbara kakaobönor.

Hitta alla de goda KiMs-produkterna här, både billigt och gott. Så skäm bort dig själv, dina gäster eller din familj med de spröda varianterna, och kvällen blir lite mysigare! Om du beställer innan kl 15 får du chips levererat till din dörr redan imorgon, så vad väntar du på?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.