Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KEVIN MURPHY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KEVIN MURPHY

Kevin Murphy

Kevin Murphy är ett australiensisk hårvårdsvarumärke som bland annat producerar schampo, balsam och hårstylingprodukter. Kevin Murphy har kommit att bli ett oerhört populärt varumärke, vilket inte är så märkligt med tanke på ingredienserna som ingår. Därtill lägger Kevin Murphy mycket tid och pengar på produktdesign.

Då Kevin Murphy bestämde sig att han ville ägna sig åt hårvårdsprodukter, reste han världen runt för att hitta verksamheter som kunde det här med ekologiskt lantbruk. Kevin Murphy ville helt enkelt försäkra sig om att produkterna som skulle dela hans namn hade den högsta tänkbara kvaliteten och de bästa, naturliga ingredienserna.

Samtliga produkter är skapade utifrån samma filosofi; att kombinera det vetenskapliga med allt det bästa från naturen och aromaterapi. Genom att välja Kevin Murphy, kan du vara säker på att du får den absolut bästa hårvården.

HÅRVÅRD MED NATURLIGA OCH EKOLOGISKA INGREDIENSER

Idag består Kevin Murphys sortiment av uppsjö produkter med naturliga och ekologiska ingredienser. Hårprodukterna innehåller t.ex. vitaminer och aminosyror som reparerar hårets ytskikt, gör håret tjockare och reducerar slitna toppar. En del av dessa produkter innehåller mangosmör och muru muru-smör, som hjälper till att mjukgöra håret. Därtill innehåller en del produkter peruviansk bark, bambu och apelsinblomma, som också tillför håret massor av fukt. I dessa lyxiga produkter ingår även antioxidanter från kakadublommor, orkidéer, lotusblommor och lime, som reducerar hårbrott och reparerar kemiskt skadat hår.

Samtliga produkter från Kevin Murphy är dessutom sulfat- och parabenfria och ej djurtestade.

KEVIN MURPHY SILVERSCHAMPO

En produkt som Kevin Murphy är mycket känd för är hans silverschampo. Silverschampo är för dig med vitt, ljust eller grått hår. Ett blondare hår kan få oönskade gula toner. Ett silverschampo minska synligheten av dessa gula toner genom att ge ditt hår en kallare ton. Detta kan vara något slitsamt för håret, men Kevin Murphy har lyckats ta fram ett silverschampo som skadar håret minimalt.

Billiga Kevin Murphy hårprodukter

På den här sidan hittar du vårt utbud av Kevin Murphys populära produkter till billiga priser. Vi har ett stort utbud av de populäraste produkterna, såsom Kevin Murphy Angel Wash och Kevin Murphy Angel Rinse.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.