Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KERATIN CLASSIC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KERATIN CLASSIC

Keratin Classic

Keratin Classic är en serie med keratinschampo och keratinbalsam till riktigt bra priser. Keratin-produkterna från Keratin Classic är fullproppade med keratin, och märket har visat sig bli en storsäljare här på Luxplus som våra medlemmar återkommer till hela tiden. Vi är dock inte särskilt förvånade! Om ditt hår är slitet, skadat och ömtåligt kan det mycket väl bero på keratinbrist, och då kan keratin-produkter vara lösningen! Då kan Keratin Classics produkter dramatiskt förbättra ditt hårs hälsotillstånd. Du kommer redan efter ett fåtal hårtvättar märka en positiv skillnad på ditt hårs elasticitet och mjukhet.

Vad är keratin?

Men vad är keratin egentligen? Keratin är ett fiberprotein som faktiskt utgör själva grundstenen i bland annat hår och naglar. Håret innehåller alltså keratin naturligt, men tyvärr kan keratinet i håret försvagas avsevärt av de stylingprodukter och stylingverktyg som vi använder idag. Allt från plattänger och locktänger till hårspray och hårmousse kan bryta ned keratin i håret, och det kan därför vara en bra idé att använda keratinschampo och keratinbalsam för att återuppbygga keratinet i håret.

Keratin till hår - en mirakelkur

När du använder schampo och balsam med keratin hjälper det håret att bygga upp sitt naturliga keratin. Det lägger samtidigt en skyddande hinna runt varje enskilt hårstrå. Detta lager med keratin gör ditt hår väldigt motståndskraftigt mot yttre påverkan från såväl stylingprodukter och stylingverktyg som väder och vind. Den skyddande hinnan får även hårstråt att kännas tjockare, vilket medför en mer påtaglig volym och fyllighet. Många som använder keratin i håret har vittnat om hur de omedelbart känner hur deras hår blir starkare och mer välmående. Prova du med och märk själv hur ditt hår blir starkare och mer motståndskraftigt på nolltid.

Billiga keratinprodukter från Keratin Classic

Många betalar idag dyra pengar för keratinbehandlingar hos frisör- och skönhetssalonger. För de allra flesta räcker dock användning av keratinprodukter i samband med den vanliga hårtvätten mer än väl som keratinbehandling. Här hos på Luxplus hittar du keratinprodukter från Keratin Classic till riktigt bra priser, så att du slipper lägga pengar på dyra keratinbehandlingar och ineffektiva keratinschampon och keratinbalsam.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.