Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KENZO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KENZO

Kenzo

Kenzo är ett av de största bland franska modehus, utan att vara ett klassiskt franskt modehus som vi känner dem. Kenzo är istället essensen av japansk exklusivitet från märkets skapare Kenzo Takada. Han grundade Kenzo 1970, och märket blev snabbt ett av Frankrikes mest välrenommerade modehus som gjorde sig särskilt känt för sina nyskapande och innovativa parfymer. Designen av såväl kläderna som Kenzo-parfymernas flaskor kännetecknas av färgstyrka och mod med tydliga influenser från det japanska växtriket. Som helhet representerar Kenzo en stilfull, delikat och välbalanserad blandning av asiatisk och västlig natur.

Billig Kenzo-parfym till herr och dam

En fast och viktig del av Kenzos unika design är Kenzo-parfym till dam och herr, vilka precis som märkets övriga sortiment bjuder på unika sammansättningar. Bland de många parfymerna från Kenzo finns dofter som Kenzo Flower med sin ikoniska, slanka flaska och röda vallmo som understryker designerns japanska bakgrund. Valet att ha vallmo i parfymflaskan beror förutom blommans skönhet även på vallmo inte doftar någonting. Denna finurliga paradox i Kenzo Flower är ett tydligt exempel på märkets äventyrliga lekfullhet och konstanta mod att flytta gränser inom parfymvärlden. Här på Luxplus hittar du förutom Kenzo Flower även många andra Kenzo-parfymer till herr och dam – och till billiga priser.

Modiga och unika parfymer från Kenzo

Kenzo-parfymer är överraskande och luxuösa dofter på den kraftigare sidan av doftspektrat. Det betyder att du med parfym från Kenzo får en doft som håller under hela dagen utan att tappa styrka och intensitet. Kenzo-parfymerna är otroligt eleganta och sensuella, och det är därför inte svårt att förstå varför Hollywoodstjärnor och andra världskändisar tagit de unika dofterna till sina hjärtan. Kenzo-parfymer till herr och dam är för de som vill visa sin individualitet och starka personlighet för hela världen och inte har några problem med uppmärksamhet – utan tvärtom älskar det. Om du ser dig själv som en kreativ, känslosam och dynamisk person som vågar skilja sig från mängden behöver du inte leta efter andra dofter än de modiga parfymerna från Kenzo.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.