Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KATY PERRY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KATY PERRY

Katy Perry
Katy Perry är en amerikansk sångerska som på nolltid har blivit en riktig superstjärna. Hon bröt igenom 2008 med hitten I kissed a girl och har sedan dess haft stor succé både som sångerska och skådespelerska. Nu har Katy Perry lancerat sin egen doftlinje som representerar hennes personliga stil och uttryck, både i flaskornas utseende, men också i de olika dofterna, som Katy Perry själv säger är rebelliska.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.