Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KATIE PRICE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KATIE PRICE

Katie Price

Katie Price eller Jordan, som hon kallade sig förr i tiden, är en engelsk modell, tv-personlighet och affärskvinna. Hon är ofta på skvallertidningarnas framsida på grund av olika skandaler.

Jordan blev först känd för sina stora silikonbröst och har varit på omslagen av bland annat Playboy, där hon poserar halvnaken. Efter några år som Jordan återvände hon till namnet Katie Price. Hon är nu en mamma till fem barn och har mycket järn i elden, då hon bland annat har lanserat en serie olika skönhetsprodukter.

KATIE PRICE BEAUTY

Katie Price har gått ihop med en brittisk skönhetsproducent som har 25 års erfarenhet i branschen. Tillsammans har de skapat dessa lyxiga produkter och har blivit ihopslagna med TAM Beauty som ligger bakom revolutionen av Katie Price, då de säkerställer att Katie Price Beauty distribueras till över 40 länder.

Katie Price älskar att hon själv har fått lov att testa sig fram och använda några av de mest lyxiga skönhetsprodukterna som finns marknaden för att skapa grunden till varumärket. Hon valde ut sina favoritprodukter och skapade därefter skönhetsmärket Katie Price Beauty med produkter som hade lika bra kvalitet som hennes favoritprodukter, men till ett billigare pris. Detta blev ett väldigt framgångsrikt koncept, då hon idag garanterar att hennes skönhetsprodukter är minst så bra som hennes favoritprodukter, men att de erbjuds till hälften av det pris som erbjuds på marknaden.

KATIE PRICE HUDVÅRD OCH MAKEUP

Katie lovar dig att du får uppleva en riktig spa-upplevelse när du använder henned hudvårdsprodukter. Hur blir ordentligt rengjord och får den näring och återfuktning som den behöver, så att din hud återfår sin naturliga lyster.

Katie har utvecklat en komplett sortiment av makeup med en blandad samling av ögonbrynskit, ögonskuggspaletter, highlighters och contouring-produkter.

BILLIG KATIE PRICE MAKEUP

På denna sida kan du hitta vårt urval av Katie Price’s makeup. Du kan bland annat hitta highlighters, ögonskuggor och contouring kit. Här talar vi alltså om billig makeup, som enligt Katie Price håller samma goda kvalitet som de skönhetsprodukter som kostar det dubbla. Det gillar vi, då du nämligen får råd att köpa mer! Varför betala mer när du kan betala mindre för samma kvalitet?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.