Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KAMILL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KAMILL

Kamill

Kamill är en välkänd 2-i-1 hand- och nagelkräm med naturliga ingredienser, där huvudingrediensen utgörs av kamomill. Kamill hand- och nagelkräm har länge varit en storsäljare hos apotek och dagligvaruhandel runtom i Europa, så vi tyckte självklart att det var dags att få in denna närande kräm i vårt sortiment. Om du har problem med torra händer och spruckna nagelband och naglar rekommenderar vi att du provar en vårdande hand- och nagelkräm från Kamill – chansen är stor att det är lösningen på dina besvär.

Kamill hand- och nagelcreme

Mycket tack vare sitt innehåll av naturlig kamomill är Kamill hand- och nagelcreme otroligt mjukgörande och närande för dina händer, naglar och nagelband. Hela dina händer får ett skonsamt, effektivt och naturligt skydd av Kamill hand- och nagelcremes skonsamma formula, helt fri från konstgjorda ämnen och skadliga mineraloljor. Kamill hand- och nagelcremer finns i flera olika varianter för olika hudtyper och med olika specialegenskaper. De absorberas snabbt av huden och är dermatologiskt testade och godkända. Använd Kamill hand- och nagelcreme dagligen och märk hur dina händer blir avsevärt mjukare och dina naglar starkare.

Varför hand- och nagelkräm?

I det kalla klimat vi lever i här uppe i Norden är det vanligt med torra händer och spruckna naglar och nagelband. Vi har nog alla känt den irriterade smärtan av spruckna nagelband, eller klådan från torr hud på händerna. Genom att använda en kombinerad hand- och nagelkräm kan du råda bot på dessa besvär. Det är förresten inte bara under kalla förhållanden dessa besvär kan uppstå, utan även när det är som varmast under sommarhalvåret. Därför är det alltid en god idé att ha en bra hand- och nagelkräm nära till hands, och då är Kamill ett riktigt bra val.

Köp Kamill hand- och nagelcreme billigt

Köp den härliga Kamill hand- och nagelcreme här på Luxplus billigt, så att du alltid är redo med en riktigt bra hand- och nagelkräm om händer, naglar och nagelband blir irriterade och skadade.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.