Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

JORDANA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

JORDANA

Jordana

Jordana är inte som alla andra sminkmärken. Om du väljer Jordana väljer du smink av riktigt hög kvalitet till otroligt bra priser – särskilt om du handlar hos Luxplus. Många av våra medlemmar har frågat efter Jordana, och vi har lyssnat! Efter att ha provat Jordana kan vi också förstå vad hajpen handlar om. På den här sidan kan du se alla Jordana-produkter vi tagit in, och läsa lite mer om märket som vi tycker är alldeles fenomenalt.

Jordana Cosmetics

Jordana Cosmetics har över 25 års erfarenhet av att tillverka smink av riktigt hög kvalitet. Med sina avancerade formler, trendriktiga färger och snygga förpackningar har Jordana Cosmetics blivit en självklarhet för såväl privatpersoner som makeupartister världen över. Oavsett om du letar efter makeupprodukter för en mer sofistikerad vardagslook eller en dramatisk festmake har Jordana med sitt breda sortiment, både vad gäller olika sorters makeup och alla oändliga färgvariationer, garanterat det du söker.

Jordana Cosmetics är ett familjeföretag grundat i Los Angeles. Familjeföretagets filosofi har konsekvent varit att fylla en lucka i marknaden för billigt men högkvalitativt smink för alla typer av människor oavsett ålder, etnicitet och inkomst. Man har även en stolthet i att produkterna fortfarande tillverkas i USA under goda förhållanden. Denna filosofi har visat sig vara ett framgångsrecept, eftersom märket fortfarande växer och blir mer och mer populärt för varje år som går. Idag används produkter från Jordana Cosmetics av miljontals personer världen över. Prova du med och bli en del av fanklubben – du kommer inte ångra dig!

Jordana-smink billigt

Jordana-smink är redan i förväg billigt i förhållande till den kvalitet man får för pengarna. Här på Luxplus är produkterna ännu billigare. På denna sida hittar Jordana-smink så billigt att du knappt kan tro dina ögon. Botanisera runt bland alla härliga puder, läppstift, primers, ögonbrynsprodukter, roguer och mycket mer och låt dig inspireras att prova nya stilar. Bli medlem idag, köp Jordana-smink billigt och fraktfritt, och spara stora pengar medan du utforskar kreativa och spännande looks med Jordanas alla olika färger och typer av smink.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.