Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

JOLEN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

JOLEN

Jolen

Jolen är ett skönhetsvarumärke som erbjuder skönhetslösningar för oönskat hår i ansiktet och på kroppen. Jolen startades år 1947 i NYC och idag har deras produkter sålts och marknadsförts i mer än 50 år, där de bland annat fått en del publikationer i skönhetstidningar som Cosmopolitan och Marie Claire. Jolen Creme Bleach var den första kosmetiska produkten som verkade för att bleka oönskat mörkt hår till att smälta in med naturliga hudtoner eller för att ta bort det helt och hållet. Idag har Jolen Creme Bleach expanderat till många olika länder runtom i hela världen - och har med all rätt förtjänat titeln som #1 blekningsvarumärke i världen.

Då Jolens produkter ursprungligen används för att bleka ansiktshår, speciellt i läpp och hakområdet, rekommenderas också Jolen Creme Bleach för att bleka mörka hår på armar och lår, såväl som annat oönskat hår. Det finns många sätt att behandla ditt oönskade mörka hår, men blekning är det snabbaste och enklaste sättet för att få hår till att bli praktiskt taget osynligt.

JOLENS - PRODUKTER ÄVEN FÖR KÄNSLIG HUD

Jolen erbjuder många olika varianter av lösningar för oönskat hår på ansikte och kropp; Creme Bleach Original and Sensitive Skin formuleringar. Utöver Jolens Original sortiment har de även på senare tid utvecklat formulan för känslig hy med aloe vera som verkar lugnande, fokuserad till kvinnor med känslig hy och till mer känsliga områden. Lika effektiv som de andra, men med mindre peroxid än deras ursprungliga formula och med aloe vera som verkar lugnande.

JOLEN - SKONSAM OCH EFFEKTIV BLEKNING

I jämförelse med vaxning, innebär inte blekning av oönskat hår på ansikte och kropp någon smärtsam dragning på det sätt att ditt ansikte blir svullet och rött, eller leder till stubbig utväxt veckor efter. Eftersom att du inte drar i hårroten riskerar du inte heller att få ingrodda hårsäckar. Med Jolens produkter kan du minimera de besvär som följer efter en vaxning och kan istället se bra ut och må bra på enkelt, effektivt, skonsamt och framförallt billigt sätt när du handlar Jolens produkter via Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.