Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

JOHN MASTERS ORGANICS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

JOHN MASTERS ORGANICS

John Masters Organics

John Masters Organics är det ultimativa varumärken när det kommer till ekologiska och miljövänliga hårvårdsprodukter. Frisören och mannen bakom, John Masters, startade sin frisörkarriär i några av Miamis och Manhattans mest exklusiva salonger och blev snabbt ett stort namn i mode- och skönhetsbranschen. Idag används John Masters Organics hårprodukter av hårstylister hos de största tv-och filmstudios i Hollywood, där många av de mest välkända stjärnorna har använts hans ekologiska produkter.

Ekologisk och miljövänlig hårvård

Det unika med John Masters Organics är varumärkets banbrytande tillgång till ekologiskt och miljö, samtidigt som produkterna har en fantastisk effekt på håret. Alla produkter skapas med beundransvärda ståndpunkter, vilka bl.a. är att alla ingredienser ska vara ekologiska, att alla produkter ska vara utan parabener och farliga kemikalier och viktigast av allt ska det vara bevisat att alla ingredienser är välgörande för hud och hår.

John Masters Organics är ekologisk och miljövänlig hårvård till både kvinnor och män. Oavsett om du letar efter bra stylingprodukter, en leave-in hårkur som lämnar håret mjukt och lätt att reda ut, härliga ekologiska schampo till ett billigt pris, vårdande ekologiskt balsam eller annan ekologisk hårvård, är John Masters Organics ett av de professionella hårfrisörernas rekommendationer när det kommer till varumärken inom hårvård. Frisörer som värderar ekologisk och skonsamma hårvård rekommenderar John Masters Organics hårvård och hårstyling.

Naturliga ingredienser

Även om John Masters lägger stort fokus på ekologi och miljö, kompromissar de inte med hårprodukternas goda egenskaper och dess dofter. Vid användning av naturligt härliga dofter och ingredienser som rosmarin, lavendel, grönt te, ros, apelsin, avocado, aprikos och silke, producerar John Masters även hårprodukter för bl.a. tvätt, vård och styling med fokus på en härlig upplevelse. Många av de olika ekologiska schampon och balsam har unisex doft som passar både män och kvinnor, vilket innebär att man med fördel kan dela många av produkterna från John Masters Organics.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.