Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

JOHN FRIEDA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

JOHN FRIEDA

John Frieda

Varumärket John Frieda ackompanjeras av en understående text som lyder:  "London, Paris, New York". Detta är för att betona varumärkets internationella karaktär och dess inspiration från storstadens många nyanser. John Frieda-varumärket finns i nästan alla större städer världen över. Den första John Frieda-salongen öppnade i London och blev en stor framgång. Sedan dess har storstad efter storstad fyllts med fans som vallfärdar till de lyxiga frisörsalongerna för att få tag i John Friedas luxuösa utbud av hårstylingprodukter och schampo.

JOHN FRIEDA SCHAMPO FÖR FÄRGAT HÅR

John Frieda var ett av de första hårvårdsvarumärkena som började skapa hårvård i enlighet med kundernas olika hårfärg. Detta är varför du fortfarande köpa John Frieda hårvård för blondiner, rödhåriga och brunetter. Med serier som John Frieda Sheer Blonde, Radiant Red och Brilliant Brunette, är John Frieda-produkterna noggrant anpassade efter hårtyp och inte minst hårfärg. Just därför förmår de att lyfta fram just din hårfärg, oavsett om den är naturlig, färgad, ljus, brun, svar och så vidare.

JOHN FRIEDA GO BLONDER OCH ANDRA BESTSELLERS

Go Blonder-serien från John Frieda har blivit en favorit bland ljushåriga och blondiner. Dessa produkter är utvecklade för att att göra ljust hår ljusare. Du kan åstadkomma flera nyansers skillnad med produkter från omåttligt populära Go Blonder-serien.

På det stora hela är John Frieda ett självklart val för dem med färgat hår. Om du har färgat hår och vill ha en produkt som kan göra att färgen blir mer långvarig och intensiv, har John Frieda flera produkter, schampon, balsam och hårspray som skyddar hårfärgen och gör den extra glänsande. John Frieda hårvård är också känt för sina närande ingredienser, vilka ger rikligt med glans och mjukhet till det slitna, torra håret som behöver vitaliseras. De väldoftande hårmaskerna från John Frieda ger optimal vård för skadat hår och kan användas i samband med varje hårtvätt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.