Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

JIMMY CHOO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

JIMMY CHOO

Jimmy Choo

Den London baserade modedesignern Jimmy Choo, född Choo Yeang Keat, stiftade 1996 Jimmy Choo, som är mest känd för sina exklusiva skor och stiletter. Utöver skofirman, har Jimmy Choo arbetat inom Haute Couture, och har bl.a. varit med i Vouge samt blivit rosad av prinsesan Diana. Jimmy Choo är mest känd för parfymerna Jimmy Choo och Flash.

Jimmy Choo är välkänt för sin kreativitet och lekfullhet. Varumärket omges av en lyxig känsla, där hantverk, precision, design och kvalitet är ledord. Parfymerna karaktäriseras också av en lekfullhet, men det klassiska och tidlösa är alltid närvarande.

BLOSSOM OCH ANDRA PARFYMER FRÅN JIMMY CHOO

Jimmy Choo erbjuder parfymer till både män och kvinnor. I sitt sortiment finns även deodoranter. Samtliga parfymer har stilsäkra flaskor, där nyskapande och det klassiska sammanflätas i en kreativ symfoni, vilket påminner mycket om parfymen inuti flaskorna.

Jimmy Choo Blossom är en härlig och sprudlande doft för kvinnor som vill utstråla en sexig friskhet.Den är mycket feminin och passar perfekt för den moderna och sexuellt frisinnade kvinnan som tar för sig av livet och gärna vill ha en tilldragande doft.

En annan mycket uppskattad parfym från Jimmy Choo är Stars. Doften är en aning tung, och är något för dig som gillar en doft som är intensiv i sin karaktär. Basen är sandelträ och patchouli, hjärtnoterna orkidé och karamell. Toppnoterna består av färska och karamelliserade apelsiner.

Är du mer åt det djärva hållet? Tycker du om att ta plats? Har du ett lekfullt sinne? Då kommer Jimmy Choo Illicit Eau de Parfume passa dig helt perfekt. Illicit öppnar sig med friska noter av ingefära och apelsin, för att sedan gå över till mera eleganta noter av jasmin, ros, honung och bärnsten.

För mannen finns populära Jimmy Choo Man. Jimmy Choo Manml är en stilsäker och maskulin doft som har en kombination av aromatiska och träaktiga noter.

JIMMY CHOO BILLIGT

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Jimmy Choos parfymer till vrakpriser. Här hittar du parfymer till både män och kvinnor, EDT parfymer och deodoranter. Vi vet att det snabbt blir dyrt när man shoppar parfym. Därför har vi sett till att ha riktigt låga priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.