Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

JANTAR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

JANTAR

Jantar

Jantar är en så nära komplett serie med hårprodukter och kroppsvårdsprodukter du kan komma. Alla produkter i serien är vårdande och närande för din hud och ditt hår, oavsett om du letar efter kroppskräm, hårkurer eller hårstyling. Som en extra bonus är produkterna från Jantar riktigt billiga här på Luxplus, så att du kan få en komplett hår- och kroppsvårdsserie för en bråkdel av pengarna jämfört med många likvärdiga märken.

Hårprodukter billigt på nätet från Jantar

När du handlar Jantar hårprodukter billigt på nätet här på Luxplus har du möjlighet för att få en helhetsupplevelse inom såväl hårvård som hårstyling för en spottstyver. Jantars hårprodukter tar avstamp i naturens vårdande krafter. De är alla växtbaserade med avancerade, biologiska kombinationer noga utvecklade av experter – du hittar bland annat vitamin A, E och F och bärnsten i alla hårprodukter från Jantar.

Något som är ganska unikt för Jantar är att deras stylingprodukter också ger vård åt håret. Du kan därför använda stylingprodukter som Jantar hårmousse och hårspray utan att vara orolig för deras inverkan på håret. Handla Jantars hårprodukter billigt på nätet och spara stora pengar på riktigt bra hårvård och styling!

Kroppsvårdsprodukter från Jantar

Förutom hårprodukter har Jantar också ett stort antal kroppsvårdsprodukter i sitt sortiment. Kroppsvårdsprodukterna från Jantar är särskild gynnsamma för dig som besväras av åldringstecken i huden, då de ger optimal näring och fukt åt din hud. I sortimentet hittar du bodylotions, handkrämer och mycket mer som aktiverar hudens återgenereringsprocess och återskapar dess unga lyster. Dessutom doftar produkterna otroligt gott med dofter från växtriket. Prova kroppsvårdsprodukter från Jantar och upptäckt dina nya favoriter.

Billiga kroppsprodukter från Jantar

Genom att handla billiga kroppsprodukter och hårprodukter från Jantar här på Luxplus får du otroligt mycket värde för pengarna. Det är högkvalitativa produkter baserade på avancerad biologisk forskning, till priser du inte trodde var möjliga. Prova billiga kroppsprodukter och hårprodukter från Jantar – vi kan lova dig att du kommer häpna över vad du får för pengarna.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.