Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

JAMES BOND

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

JAMES BOND

James Bond

Parfymer från James Bond är noga framställda och bygger på historien kring den brittiska agenten James Bond, även känd som Agent 007. Karaktären James Bond är baserad på Ian Flemings böcker och räddar gång på gång världen med sin maskulina utstrålning, och förför kvinna efter kvinna. Om och om igen kommer James Bonds karaktär tillbaka i nya roller, men alltid som den självsäkra, modiga och inte minst förförande mannen. Sean Connery, Roger Moore och Daniel Craig är några av de stora och kända skådespelare som har haft rollen som James Bond, och är du tilltalad av den manliga framställningen av karaktären kan du med gillar du säkerligen den manliga doften av James Bond parfym.

James Bond herrparfym

Känner du igen dig i James Bonds spännande liv och gärna vill ha en doft som signalerar maskulinitet, kraftfullhet och mystik är det definitivt en herrparfym från James Bond du ska gå efter. Parfymerna signalerar styrka och intelligens och passar den medvetna mannen. Luxplus erbjuder även James Bond presentaskar till fantastiskt billiga priser.

Alla James Bond parfymer är döpta efter de många filmtitlar som finns. Du kan hitta namn på parfymerna såsom James Bond 007 Edt, James Bond 007 Quantum Edt och James Bond Ocean Royale Edt.

James Bond damparfym

Det finns även parfym till kvinnor från James Bond. James Bond damparfymer är inspirerade av de starka och självständiga kvinnokaraktärerna i filmerserien med James Bond.Gillar du tanken på en sexig och smart Bondbrud kanske den populära parfymen James Bond 007 EdP för kvinnor kan vara rätt för dig. Doften är modern, mystisk och förförande i likhet med alla bondbrudar.

De kvinnliga karaktärerna ur James Bond är förförande och har en sensuell utstrålning, precis som James Bonds dofter för kvinnor. Flaskorna har en vacker och elegant design och de olika dofterna utsöndrar en mystiskt och förfriskande doft. James Bond bodylotion ger din hud en sammetslen känsla och håller dig återfuktad hela dagen. Här på Luxplus försöker vi alltid ha ett brett utbud med parfym från James Bond både till män och kvinnor, och alltid till ett billigt pris. James Bond parfymer och lotion för kvinnor är extra feminina samtidigt som de har en ton av tuffhet, strikthet och gåtfullhet. Precis som bondbrudarnas personlighet. Alla parfymer från James Bond har en fängslande doft. En blandning mellan spänning och action, precis som i filmerna.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.