Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ISSEY MIYAKE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ISSEY MIYAKE

Issey Miyake
Issey Miyake är en talangfull japansk designer som har väckt stort intresse och har gjort stor succé både hos män och kvinnor världen över. Detta pga sina personliga och karaktäristiska parfymer. Mest känd är Issey Miyake för dofterna L’Eau d’Issey Homme till män och L’Eau d’Issey Woman till kvinnor.

Båda dessa populära och billiga parfymer från Issey Miyake är inspirerade av elementet vatten. L’Eau d’issey betyder just ”Isseys vatten” och L’Eau d’Issey edt till kvinnor är skapad med vatten som den viktigaste inspirationen. Den vackraste och renaste doft är doften av vatten på en kvinnas hud. Vatten är renhet, friskhed och livskraft i sin renaste form, och Issey Miyakes underbara parfym till kvinnor är sedan lanseringen blivit en av världens mest kända parfym klassiker i parfym branchen.

Den tillsvarande parfym utgåvan till män, Issey Miyake Leau dIssey Homme, är inspirerad av känsla av och styrkan i ett vattenfall från en klippa. L’Eau d’Issey Pour Homme edt är en unik och elegant referens till vatten, vattnets livskraft och råstyrka. Herrparfymen L’Eau d’Issey är med andra ord en eau de toilette till män med massor av manpower och maskulinitet. L’Eau d’issey till män har blivit en absolut favorit hos många män och är en förförande parfym med styrka och balans i det japanska och rena design från Issey Miyake.

Dessutom finns issey Miyake som L’Eau d’Issey Summer till män och kvinnor, L’Eau d’Issey Sport till män, L’Eau d’Issey Pleats Please som är härlig och välkänd i sin feminina parfym doft, Issey Miyake Lotus och L’Eau d’Issey Absolue.

De många billiga doftvarianterna och parfymerna från Issey Miyake finns som eau de toilette och deodorant eller som en fin och billig presentask med Issey Miyake edt och bodylotion. Sök bland det stora sortiment av billiga Issey Miyake parfymer till kvinnor och män och hitta din favoritdoft till ett billigt pris i storlekarna 40ml, 50ml, 75ml, 90ml, 100ml eller de stora parfymerna i 125ml eller 200ml. Ju större Issey Miyake parfym du köper, desto med pangar kan du spara på ditt parfym köp.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.