Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

INVOGUE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

INVOGUE

Invogue

Invogue är märket du ska vända dig till om du vill ha långa, fylliga och vackra ögonfransar! Från Invogue köper du ögonfransserum som genom fibrer bygger på dina egna fransar och får dem att se tjockare ut. Vill du därför ha en enkel metod som får dina ögonfransar att växa fortare samt gör dina ögonfransar längre och är Invogue Eyelash Serum ett enkelt sätt att uppnå ditt mål. Är du däremot intresserad av att snabbt och enkelt få förföriska mörka ögonfransar ska du testa Invogue Semi Permanent Mascara som färgar dina ögonfransar.

Längre ögonfransar med Invogue ögonfransserum

Invogue Eyelash Serum innehåller fibrer som när du applicerar serumet på en gång ger intrycket av tjockare och fylligare ögonfransar. Ögonfransserumet innehåller ingrediensen Capixyl som vårdar fransarna och sörjer för att du inte lika lätt tappar de fransar du har, samtidigt som serumet stimulerar tillväxten av nya ögonfransar. Capixyl är en unik formula framtagen för att förhindra att man tappar hår, och dess beståndsdelar verkar gemensamt på ett mycket effektivt sätt. Capixyl har genomgått flera tester och har en bevisad effekt på att göra ögonfransar tjockare och fylligare. Ingrediensen vann 2011 en utmärkelse för tredje bästa nya innovativa ingrediens på marknaden.

Applicera ögonfransserumet på samma sätt som du applicerar mascara på ögonfransarna. Vill du ha extra mycket effekt, det vill säga få intrycket av ännu tjockare ögonfransar låter du första lagret torka, och applicerar sedan ett extra lager.

Invogue Eyelash Serum är fritt från parabener och parfym och ögonfransserumet har inte testats på djur.

Färga ögonfransar hemma

Addera färg till dina ögonfransar och ögonbryn och ge dig själv ett piggare intryck! Istället för att gå till en salong och färga ögonfransarna och ögonbrynen kan du nu enkelt göra det hemma med hjälp av Invogue Semi Permanent Mascara.

Invogue Semi Permanent Mascara har en svart färg och är semi-permanent, vilket innebär att färgen håller i flera veckor till skillnad från en vanlig mascara. Med Invogue Semi Permanent Mascara färgar du dina ögonfransar och dina ögonbryn hemma utan att behöva blanda färg, utan kladd och utan problem. Du applicerar ögonfransfärgen precis som en vanlig mascara, och för att få bästa effekt applicerar du färgen dagligen. Du tar enklast bort färgen med sminkborttagning.

Invogue Semi Permanent Mascara är fri från parabener och parfym, och ögonfransfärgen har inte testats på djur.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.