Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

INVISIBOBBLE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

INVISIBOBBLE

Invisibobble
Invisibobble dök för ett litet tag sen upp på den svenska marknaden och tog alla med storm. Invisibobble är hårsnodden som för tankarna till en krullig telefonsladd som de fasta telefonerna hade förr, och tanken bakom designen är också vad som har byggt upp ryktet om att Invisibobble är ett av de bästa alternativen inom hårsnoddar. Invisibobble hårsnodd har kopierats flitigt, men här hos oss hittar du originalet Invisibobble hårsnodd billigt.
Invisibobble säljs under parollen Invisibobble invisible hair ring men benämns också som Invisibobble traceless hair ring, och det är just detta som är grejen med hårsnodden - Invisibobble lämnar inga märken på håret när du släpper ut det igen. Dessutom finns flera andra fördelar. Invisibooble sliter inte på håret och skadar det inte så som många andra hårsnoddar gör, tack vare Invisibobbles unika design. Håret fästs inte så hårt när du använder en Invisibobble att du får huvudvärk av att ha håret uppsatt, men tack vare det skruvade formatet på hårsnodden håller sig håret på plats utan några som helst problem med en Invisibobble, och detta vare sig du har tjockt hår eller tunt hår. En hårsnodd från Invisibobble blir aldrig blöt och lämpar sig väldigt väl att använda till exempel när du tränar eller när du simmar. Invisibobble töjer sig inte utan att återgå till originalformen och den är lätt att ta ur håret igen när du inte vill ha håret uppsatt längre. Invisibobble hårsnoddar är väldigt slitstarka och investerar du i en kommer du inte att ångra dig.
Invisibobble gummiband till håret finns i 12 olika färger, samt flera olika versioner i limited edition. I originalsortimentet hittar du de klassiska färgerna brunt, svart, vitt, genomskinligt, blått, rosa, rött och gult. Hos oss på Luxplus hittar du standardsnoddarna från Invisibobble, men också flera spännande varianter med olika färger och Invisibobble med glitter.
Här på sidan handlar du hårsnoddar från Invisibobble billigt och du sparar upp till 64% på priset hos oss i jämförelse med andra butiker. I varje förpackning med Invisibobble får du tre likadana hårsnoddar. Använd dem tillsammans eller var för sig, med Invisibobble kan du skapa nya spännande och hållbara frisyrer, helt efter vad du känner för att ha för stil för dagen.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.