Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

INECTO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

INECTO

Inecto

Inecto är ett Brittiskt varumärke som är känt och älskat för göra fantastiska produkter för kroppen. Dessa produkter är framtagna på naturliga ingredienser, vilka ger ett skonsamt resultat för både kropp och natur. Varumärket hämtar sin inspiration från naturen och väljer med stor omsorg ut de viktigaste ingredienserna för sina milda och skonsamma formulas. Dessa skonsamma produkter ger din kropp och hår den bästa tänkbara vården.

PRODUKTER FRÅN INECTO ÄR INTE DJURTESTADE

Inecto älskar djur, människor och växter. Därför är det oerhört viktigt för dem att värna om djur, människor och natur i framställningen av deras effektiva produkter. Inecto genomför t.ex. inte djurtester, och de låter heller inte andra genomföra djurtester på deras räkning. Därutöver använder Inecto en rad olika, naturliga ingredienser, vilka utgör hela 90 % av produkternas innehåll. Under framställandet av dessa produkter för företaget en nära dialog med deras leverantörer, vilka finns över hela världen, för att försäkra sig om att den ekologiska och hållbara framställningen fortlöper i enlighet med Inectos värdegrund. Du kan därför med gott samvete nyttja Inectos produkter.

NATURLIGA INGREDIENSER FRÅN INECTO

Inecto använder en rad olika naturliga ingredienser, såsom arganolja, kokosolja, mandelolja och sheasmör. Arganolja är t.ex.otroligt närande för ditt hår och är en av hemligheterna bakom ett starkt, sunt och glansigt hår. Arganolja är synnerligen bra för dig med med slitet hår eftersom den närande oljan tillför ditt hår mängder av fukt och vård som hjälper till att återuppbygga håret. Arganolja är dessutom också helt fenomenalt att använda på huden, då oljans näringsrika innehåller bidrar till att mjukgöra huden. Den tillsatta kokosoljan gör så att ditt hår får en oemotståndlig mjukhet och en uppfriskande doft. Kokosoljan har en liknande effekt på huden, vilket ger din hud en återfuktad och slät look. I Inectos sortiment finner du bland annat hårolja, schampo, handkräm, balsam och mycket mer.

Här på Luxplus hittar du många av Inectos miljö- och djurvänliga produkter till riktigt bra priser. Det enda du behöver göra är att hitta en produkt som passar just dina behov.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.