Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

IMPULSE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

IMPULSE

Impulse

Impulse är ett engelskt parfymvarumärke som har nått stora framgångar med sina billiga parfymsprayer, eller body mists, kända under namnet Impulse Body Spray, ibland även Impulse Body Fragrance. Impulses Body Mist är Ann Gottliebs skapelse. Gottliebs är en världskänd parfymskapare och ligger bakom några av de största varumärkenas mest framgångsrika parfymer. Med otaliga doftklassiker under sitt bälte, har Gottlibs lyckats ta Impulse till en mycket hög nivå. Med Impulse får du otroligt mycket doft för pengarna. De olika doftsprayerna har sin egen, unika, långtidsverkande doftsammansättning. Produkternas smidiga storlek passar perfekt i handväskan eller i jackfickan.

Du kanske inte är helt säker på vad en body mist är? En body mist är en lätt spray med fuktbevarande och närande egenskaper som kan sprayas på hela kroppen. Body mists är i regel tillsatta med härliga dofter. Dofterna är dock inte lika koncentrerade som dem i en parfym, vilket gör body mists till ett perfekt alternativ under sommaren. Då kan nämligen parfymer kan kännas tunga.

Billig Body mist från Impulse

I Impuleses stora sortiment hittar du bland annat deras storfavoriter, såsom Impulse True Love, Very Pink, Vanilla Kisses, Sweet Smile och många andra underbara dofter. Impulse Fragrances har tagit fram ett sortiment som ska tala till den breda massan och varje smak. Oavsett om föredrar en doft som bygger på frisk citrus, söta karamellnoter, blomsternoter eller tyngre tränoter, kan du garanterat hitta din nya favoritdoft bland Impulses många body mists. Produkternas många olika titlar är bra hjälpmedel för att skapa sig en uppfattning av hur dofterna luktar.

Dessa body mists är så pass billiga att du har råd att prova dig fram. Hos oss hittar du ett flertal olika dofter till helt otroliga priser. Här hittar du både klassiker och nytappningar. Skrolla igenom vårt utbud av superpopulära Impulse och låt dig inspireras.

Impulses favoriter från förr finns fortfarande kvar

Impulse började redan på 70-talet med att skapa body mists och blev snabbt oerhört populära. Under merparten av både 80- och 90-talet var Impulse att varumärke som var i stort sett omöjligt att undgå. På 90-talet samarbetade Impulse med då omåttligt populära Spice Girls. Skapare bakom dessa dofter, den berömda Ann Gottlieb, använde sin expertis och mångåriga erfarenhet av att skapa framgångsrika parfymer för att göra Impulse till en världsomspännande framgång

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.