Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

IDEAL OF SWEDEN

iDeal Of Sweden SNART PÅ LAGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

IDEAL OF SWEDEN

iDeal Of Sweden

Idag är smartphonen den ägodel vi kanske använder mest i vår vardag. Den är ofta inte en billig historia, och vi har den med oss vart vi än går – därför är det viktigt att skydda den väl, samtidigt som den gärna får utgöra en del av vår personliga stil.
Det svenska märket iDeal of Sweden har sedan starten 2013 snabbt lyckats etablera sig på marknaden för exklusiva smartphonetillbehör av absolut högsta kvalitet. iDeal of Sweden har ett enormt sortiment av skal, fodral och plånböcker till smartphones i moderiktig design och högkvalitativa material. Bara ett par år efter grundandet säljs över en miljon av företagets produkter i över 50 länder – och när man ser och känner på ett iDeal of Sweden-skal, fodral eller någon annan av märkets produkter är det inte svårt att förstå.

iDeal of Sweden - skal och fodral i världsklass

Hos iDeal of Sweden har man tre ledord: kvalitet, design och funktion. Dessa ord är utgångspunkten för utvecklingen av alla märkets produkter. iDeal of Swedens skal och fodral till smartphones har spridits som en löpeld över världen tack vare deras genomgående exklusiva design, höga kvalitet och smarta funktionalitet. Alla produkter i iDeal of Swedens sortiment är handgjorda. Läderprodukterna i sortimentet är tillverkade i Premium PU-material som är både miljövänligt och slitstarkt, samtidigt som det håller sig snyggt och fräscht under längre tid.

iDeal of Sweden lägger också stor vikt på ansvarsfullt företagande. Därför tillverkas, packas och distribueras iDeal of Swedens skal och andra smartphonetillbehör på ett etiskt och miljömässigt hållbart sätt.

iDeal of Sweden till reapriser

Som medlem hos Luxplus kan du handla smartphonetillbehör från iDeal of Sweden till reapriser – hela tiden, året om. Tack vare vårt unika medlemskoncept kan du spara stora pengar på dina fodral och skal från iDeal of Sweden, oavsett om du har en iPhone eller Samsung.

Din bästa iDeal of Sweden-återförsäljare

Förutom våra enormt fördelaktiga medlemspriser finns det fler fördelar om du väljer Luxplus som din iDeal of Sweden-återförsäljare: du kan välja mellan olika fraktleverantörer som alltid levererar fraktfritt inom 3 vardagar och du tjänar BonusCash på dina köp. Välj Luxplus som din iDeal of Sweden-återförsäljare och spara stora pengar!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.