Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ICEVEDA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ICEVEDA

Iceveda

Iceveda är ett lyxigt hudvårdsmärke skapat med inspiration av holistisk medicin, och med en blandning av unika nordiska örter och naturliga ingredienser från hela världen. Iceveda hudvårdsprodukter är utvecklade för att lugna och vårda stressad hud. Med hjälp av vilda växters hälsofrämjande och unika egenskaper är Iceveda ett extra vårdande hudvårdsmärke som hjälper huden att skydda sig mot kyla, uttorkning och andra faktorer som stressar huden och gör den extra ömtålig och känslig. Sortimentet av Iceveda hudvård och krämer innehåller åtskilliga produkter mot torr hud, och Iceveda fotkräm och handkräm som vårdar och ger fukt åt de områden på kroppen där du har behov av fuktgivande kräm och vård.

Naturlig hudvård på budget? Prova Iceveda!

Naturlig hudvård kostar ofta väldigt mycket pengar, och det är här Iceveda kommer in! Iceveda är för dig som gärna vill prova naturlig hudvård på budget, oavsett om du inte har råd med det annars eller om du bara inte vill lägga så mycket pengar på det.

Prova gärna några av de populära Iceveda-krämerna med innehåll av isländsk mossa, och märk hur härlig den unika konsistensen känns på huden, och vilken verkan dessa har på kroppen. Den isländska naturen är renare och mindre förorenad, varför många av ingredienserna hämtas i de isländska skogarna. Dessutom innehåller krämerna från Iceveda andra ingredienser såsom arganolja, lotus och cederträ som både mjukgör huden och ger en diskret men exklusivt härlig doft.

Iceveda försöker ständigt göra hudvård till en fråga om balans och renhet för både kropp och själ. Med en unik kombination av vårdande egenskaper och lugnande, sinnesstimulerande dofter är Iceveda en unik upplevelse för såväl kropp som sinne. Ayurvediska och holistiska traditioner där kroppen och sinnet behandlas som en enhet ligger till grund för Iceveda hudvårdsprodukter, vilket gör det till ett annorlunda och spännande hudvårdsmärke som verkligen är värt att prova.

Naturlig hudvård billigt på nätet

Samtidigt som Iceveda är exklusivt både vad gäller ingredienser, dofter och resultat möjliggör märket för fler att köpa naturlig hudvård. På nätet hos Luxplus kan du köpa Iceveda till ännu billigare priser än du hade gjort i butik. Köp Iceveda naturlig hudvård billigt på nätet hos oss och få en helt ny hudvårdsupplevelse utan att behöva kompromissa med kvalitet. Om du också älskar att skämma bort dig själv med spabesök är Icelenda naturlig hudvård ge dig just den lyxiga spakänslan i ditt eget hem.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.