Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

I LOVE COSMETICS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

I LOVE COSMETICS

I Love Cosmetics

Upptäck det väldoftande sortimentet från I Love Cosmetics! I love…, även kallat I Love Cosmetics, är ett brittiskt varumärke som säljer bad- och hudvårdsprodukter med lekfull design. Företaget startades 2008 och har snabbt blivit ett mycket populärt märke tack vare sina färgglada produkter med goda dofter. Märket finns etablerat på många ställen i världen, och nu har du möjligheten att köpa I love billigt även i Sverige.

Inspirationen till de omtyckta produkterna kommer från grundarens barndomsminnen, och de symboliserar tillfällen många kan relatera till - strutglass med vaniljsmak på semestern, jordgubbsmilkshake, mormor eller farmors kokoskakor och hemgjord saft eller lemonad på somrarna. Företagets vision var att fånga dessa ögonblick, smaknyanser och erfarenheter och förpacka dem så att fler kunde njuta av dem och förälska sig i dem. Därför kunde varumärkets namn inte vara annat än I love..., och vi på Luxplus ger dig nu möjligheten att klicka hem och förälska dig i I love Cosmetics produkter i Sverige till ett oslagbart billigt pris. Genom att handla här på Luxplus köper du enkelt och smidigt I Love Cosmetics online och får det snabbt skickat till dig. Det kan även tilläggas att I Love inte testar sina produkter på djur.

I Love produkter

I Love… har ett stort sortiment av produkter till kroppen, bland annat duschtvål, lotion, handkräm, läppglans, handtvål, body mist och läppbalsam. Det finns även fast tvål och badbomber - ja, listan är lång och sortimentet är brett. Gemensamt för alla produkter är de ljuvliga dofterna och glada färgerna, de återfuktande egenskaperna och vårdande ingredienserna. Välj mellan dofter som kokos och grädde, mango och papaya, hallon och björnbär och gör stunden för dig själv lite extra ljuvlig.

Bland de mest eftertraktade produkterna hittar du I Love Cosmetics body spritzer coconut, I Love Cosmetics body spritzer pink marshmallow, I Love Cosmetics tinted moisture balm, I Love Cosmetics body butter och I Love Cosmetics Lots Of Bubbles Miniature Set.

I Love presentkit

I sortimentet hittar du även I love presentkit med exempelvis flera små duschkrämer, tvålar och bodylotion. Du hittar flera I love set att välja mellan här på Luxplus, men det gäller att vara snabb då de ofta tar slut snabbt. I Love är verkligen ett populärt märke!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.