Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

I HEART MAKEUP

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

I HEART MAKEUP

I Heart Makeup

I Heart Makeup är sminkmärket som gjort sig kända för sina sminkpaletter med framförallt ögonskuggor, men även highlighters i otroligt söta hjärtformade förpackningar. I Heart Makeup är ett brittiskt märke som ägs av ett företag med över 27 års erfarenhet i skönhetsbranschen, kallat TAM Beauty. De äger många andra jättepopulära sminkmärken som på kort tid har upptäckts av sminkälskare världen över, och utöver I Heart Makeup tillhör Makeup Revolution dessa stjärnskottmärken från TAM. Alla märken under TAM Beautys paraply är 100% djurvänliga och från I Heart Makeup köper du smink som inte testats på djur.

I Love Makeup chocolate palette

I Heart Makeup är särskilt uppmärksammade för sina varianter av ögonskuggspaletter utformade om chokladkakor, bland annat I Heart Makeup Death by Chocolate. Dessa paletter innehåller ögonskuggor med mycket pigment, har en rejäl spegel i locket och är perfekta om man gillar att testa nya ögonskuggor och att experimentera med sitt smink. I Heart Makeup chocolate palette finns i flera olika varianter där nyanserna på ögonskuggorna skiljer sig åt, bland annat finns chokladpaletterna I Heart Makeup Salted Caramel med varma jordiga toner och I Heart Makeup I Heart Naked Chocolate som drar åt kalla bruna toner, en perfekt palett när du vill lägga en neutral makeup.

I Heart Makeup highlighter och rouge

I sortimentet finns även flera sorters gulliga highlighters, bronzingpuder och rouge med mycket effekt. Dessa kommer förpackade i hjärtan, och har du hört eller läst om någon som testat exempelvis hjärtformad highlighter är det med stor sannolikhet en från I Heart Makeup. Eventuellt I Heart Makeup goddess of love eller I Heart Makeup Unicorn highlighter.

I Heart Makeup highlighters, bronzer och rouge ger mycket effekt och håller verkligen vad de lovar. Är du på jakt efter en highlighter med skimmer i ska du definitivt se närmare på sortimentet på denna sida. Här på Luxplus försöker vi alltid ha I Heart Makeup chokladpaletter hemma såväl som deras hjärtformade highlighters, bronzers och blush. I utbudet från I Heart Makeup hittar du även läppglans i läckra självklara färger som sätter pricken över i till en perfekt sminkning.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.