Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HURRAW!

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HURRAW!

HURRAW!

Är du också ett fan av naturliga läppbalsam? Då bör du titta på dessa fantastiska läppbalsamen från Hurraw!. Hurraw! gör superläckra veganska läppbalsam som gör dina läppar mjuka, återfuktade och snygga att titta på. De kommer i en mängd olika smaker och doftvarianter, bland annat med smak av kaffe, lakrits, choklad, vanilj, citron, lime, mint, root beer, chai och kokosnöt och earl grey. Så goda att du nästan vill äta dem!

Hurraw! läppbalsam produceras i USA och innehåller bara de bästa ingredienserna, vilket är anledningen till att alla ingredienser även är FairTrade-märkta. De innehåller kallpressade nötter och frön samt oljor och smörfett behandlade under 48 grader. Dock lägger de stor vikt vid att deras produkter ska innehålla goda näringsämnen och enzymer. Du kommer tydligt att märka skillnaden på dina läppar efter att du använt dessa läppbalsam från Hurraw! på dina läppar.

Lip Balm i olika smaker och med SPF från Hurraw!

Hurraw! arbetar utifrån principen att ett läppbalsam ska vara mjukt, men inte klibbig, inte för söt eller glänsande och aldrig vara grynig, men alltid ha lång hållbarhet på läpparna. Något vi kan hålla med om. Förutom doften och konsistensen har Hurraw! också tänkt på storlekarna av sina läppbalsam som gör att deras läppbalsam passar perfekt i bakfickan i ett par jeans en hel dag utan att smälta. Hurraw! har verkligen hittat formeln för det perfekta läppbalsamet - testa själv!

Letar du efter läppbalsam som ger dig mjuka kyssklara läppar, och med smak, ta då en titt här och se om du inte hittar något läppbalsam som passar dig. Om du inte gillar läppbalsam med doft eller smak har Hurraw! utvecklat neutrala läppbalsam. Över detta så har Hurraw! utvecklat läppbalsam med solskyddsfaktor, exempelvis SPF 15. Läppbalsamet innehåller Zinc Oxide som är en naturlig mineral som blockerar både UVA- och UVB-strålar. Därför kan du känna dig säkert skyddad när du använder läppbalsamet med solskyddsfaktor under sommaren.

Hurraw! är för dig som letar efter ett läppbalsam som är 100% ekologisk och vegansk. Samtidigt är de fria från parabener, gluten, hårda konserveringsmedel, hormonförändrande medel, syntetiska dofter eller eteriska oljor.

Billiga läppbalsam från Hurraw!

Hurraw! passar alla typer av hudtyper och kommer i många olika slags smaker, dofter och färger - och du kan dessutom få alla dessa läppbalsam till ett mycket billigt pris här på Luxplus! What’s not to like?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.