Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HTH

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HTH

hth

Hth är en del av Cederroth-koncernen som utvecklar produkter inom personlig vård, primärt till de nordiska länderna och Polen. Cederroths produkter produceras i Sverige och är uppdelade i kropp, hud och hår; där hth är produker till huden. Hth står nämligen för Hjälper Torr Hud – kort och gott. Hudvårdsprodukterna från hth är nämligen speciellt utvecklade för dig med torr till extra torr hud, och de ger en helt enastående fuktgivande effekt.

Body lotion utan parabener

Alla hudvårdsprodukter från hth är utan kemiska tillsatser, utan parabener, utan färgämnen och konserveringsmedel, men de flesta innehåller lite parfym.

Hth-produkterna är extra mjukgörande, bland annat för att de har ett lågt PH-värde. Det beror också på att krämerna är framställda av en blandning av karbamid och mjölksyra, som exfolierar och mjukgör huden. Både karbamid och mjölksyra finns naturligt i huden och hjälper till med att binda fukten i huden. Kombinationen av dessa ingredienser i hudvårdsprodukterna från hth hjälper alltså kroppen med att bevara rätt fuktbalans.

Hth:s krämer mjukgör, fuktar och vårdar huden, så att du kan möta dagen med en fin, len och genomfuktad hud. Det är just därför hth har blivit så populärt i Sverige – produkterna håller verkligen vad de lovar.

Bäst bodylotion mot torr hud

Hth bodylotion mot torr hud har varit bäst i flera tester på grund av dess mycket fuktgivande effekt. Hth bodylotion har också fått ros för att den är lätt att fördela och inte kostar en förmögenhet. Dessutom innehåller hth bodylotion mot torr hud minst aktiva ingredienser och kemiska ämnen än andra krämer som den jämförts med.

Här på sidan hittar du vårt utbud av de oerhört populära bodylotions från hth. Du kan hitta den både i originalutgåvan, och i utgåvor med bland annat E-vitamin, omega-3 och omega-6. Vi har dessutom en universalkräm från hth som även den är ofattbart härlig och perfekt att ha med vart du än går, eftersom den kan användas som såväl handkräm som läppbalsam, eller var på kroppen du än behöver lite fukt under dagen.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.