Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HERBAL CARE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HERBAL CARE

Herbal Care

Om du som konsument värdesätter innovation, hög kvalitet och effektivitet i naturkosmetik, då är Herbal Care’s produkter något för dig! Farmona Natural Cosmetics Laboratory, som är bolaget bakom produktserien Herbal Care, erbjuder över 450 olika produkter för kropp, ansikte och hår. Farmona Natural Cosmetics Laboratory grundades år 1997 i Krakow. Bolagets filosofi kombinerar det senaste inom kosmetik och näringsämnens kraft i naturligt planterade ingredienser. Farmona Natural Cosmetics Laboratory’s produkter exporteras idag till över 30 olika länder över hela världen.

Herbal Care’s kvalitativa skönhetsprodukter för ansikte, hår och kropp

Företagets mission är att tillverka kosmetiska produkter av hög kvalitet till ansikte, hår och kropp med kundernas förtroende som fokus.

Genom att ha sitt egna undersöknings- och utvecklingslaboratorium där deras undersökningsprojekt, övervakning av marknadstrender och de senaste utvecklingarna och upptäckterna kring modern kosmetologi sker, letar företaget kontinuerligt efter nya formuleringar och aktiva ingredienser för att tillgodose behoven hos, till och med, de mest krävande kunderna.

Beviset på Herbal Care’s effektiva och kvalitativa produkter, men även deras erkända aktiviteter kring ansvar, speglar sig i flertalet anmärkningar och utmärkelser som de fått. Några av dessa utmärkelser är deras europeiska medalj för deras Herbal Care serie inom hår- och kroppsprodukter och sin titel som “Industry Leaders of Change”.

Naturlig skönhet från Herbal Care

Herbal Care är en serie av produkter för ansikte, kropp och hår som inspirerats av naturens rikedom och är baserad på naturliga växtextrakter. Deras produkter är fria från parabener, mineraloljor, konstgjorda färgämnen och alkohol och är därför idealiska för de konsumenter som värdesätter naturlig skönhet.

Produkterna från Herbal Care skonsamma mot huden och miljön. De innehåller naturens mest värdefulla skatter: örter från ekologiskt rena områden och unika sammansättningar av näringsrika ingredienser - allt för att underhålla en vacker, silkeslen och frisk hud.

Deras krämer innehåller en mängd naturligt aktiva ingredienser som är skonsamma och vårdande för att förbättra hudens skick och utseende. Några av dessa är speciellt utvecklade produkter som återfuktar på djupet och tillför långvarig näring till din hud. Här på Luxplus kan du med gott samvete handla dina skönhetsprodukter, utan att det tar skada på varken miljö, hud eller plånbok!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.