Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HELLMANN'S

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HELLMANN'S

Hellmann's

Majonnäsen i sig sägs ha uppfunnits av en fransk kock som arbetade för hertigen av Richelieu år 1756. När hertigen var ute och krigade mot britterna vid Port Mahon, arbetade hertigens kock aktivt med att förbereda maten till segerfesten. En av rätterna var baserade på grädde och ägg, men när kockens upptäckte att han hade slut på grädde fick han improvisera och använde sig då av olivolja istället. På detta sätt skapade han ett nytt mästerverk som han namngav ”Mahonnaise”.

År 1905 öppnade Richard Hellman en delikatessbutik i New York, där han började sälja sin egna majonnäs. Skaparen bakom receptet var hans fru och Hellmans knöt den blåa rosetten runt burken, som du kan känna igen på dagens etikett. 100 år senare är majonnäsen från Hellmann’s deli i New York amerikanernas favorit inom majonnäskategorin och älskas även av miljoner andra världen över.

Hellmann’s Majonnäs

Idag erbjuder Hellmann’s sortiment ett brett sortiment av njutningsfulla produkter som varierar mellan olika sorters majonnäs, men även dressingar och såser. Alla produkter är utvecklade med vision om att kunna ge en liten dos av glädje och inspiration till den vardagliga matlagningen, vare sig det handlar om middagen, grillkvällen, picknicken eller något att ha med sig i farten.

Majonnäs med naturliga ingredienser

Produkterna utvecklas inte bara för att erbjuda en god smak, Hellmann’s lägger även stort fokus på att produkterna ska vara framtagna under bra villkor. Produkter är därför tillverkade på noggrant utvalda, enkla och naturliga ingredienser med hög kvalitet som tar din matlagning till ytterligare en nivå. Som exempel är äggen i Hellmann’s majonnäs från utehöns och oljan är rik på Omega-3. Hellmann’s strävar även efter att hela tiden hitta nya sätt att minimera deras miljöpåverkan.

Billig majonnäs från Hellmann’s

All mat smakar bara lite bättre med en liten klick majonnäs från Hellmann’s. Men du behöver inte bara använda Hellmann’s som ett tillbehör till din maträtt, utan du kan även använda majonnäsen i matlagningen för att skapa en rundare och fylligare smak. Med lite Hellmann’s majonnäs i maten kan du maximera smakerna i din matlagning med att överraska och få mer spännande smaker i både dina förrätter, huvudrätter och tillbehör som i din sallad och dina såser. På Luxplus hittar du Hellmann’s majonnäs i ett flertal olika smaker, former och förpackningar, såsom ekologiskt, light, smaksatt majonnäs och majonnäs i tub. Dessutom blir det mycket billigare att handla det här på Luxplus och du slipper att åka till butiken och släpa hem det. Köp Hellmann’s majonnäs här på Luxplus så sparar du både tid, energi och framförallt pengar!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.