Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HAVE A SUPERLIFE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HAVE A SUPERLIFE

Have a Superlife

År 2010 i September på en av öarna av Koh Phangan träffades grundarna Talya och Diarmund. De hade många gemensamma intressen i bland annat personlig utveckling och kost och hälsa, vilket gjorde att de direkt skapade ett starkt band.

Granola, müsli och kosttillskott från Have A Superlife

Världen går idag genom en dramatisk hälsokris. Den moderna världens livsstil, såsom maten, ska hela tiden vara snabb och intensiv. Som alla har vetskap i, är matrelaterade sjukdomar större än någonsin, exempelvis diabetes, hjärtsjukdomar, fetma och många fler.

Därför ville Talya och Diamund bidra till en global förändring på varje nivå. De tyckte nämligen att det var dags att flera matföretag världen över skulle kunna erbjuda mer naturliga, autentiska och hälsosamma val som gynnar tusentals människor, i både kropp, själ och näring. De menar att detta skulle kunna bidra till ett mer lyckligt och hälsosamt liv.

Vi kan alla ha ett Superlife!”

Näringsrika, naturliga och billiga produkter från Have A Superlife

Deras frukost toppings har extremt hög koncentration av näring, då de inte är tillverkade i ett labb av forskare och har även konsumerats av infödda människor i olika delar av världen i tusentals år. Att använda Have A Superlife’s i din dagliga kost kan helt enkelt vara väldigt fördelaktigt både för din kropp och själ.

Deras Oatmeal and Breakfast Superfood Topping är en unik blandning av fem veganska superfoods i en sammansatt form. Du kan hitta ingredienser som mullbär, gojibär, kakao, chiafrön, acai och kanel.

Alla produkter från Have A Superlife är en blandning av högkoncentrerade och näringsrika superfoods som är extremt goda och lätta att använda. De innehåller 100% vegansk ingredienser. De hjälper dig att upprätthålla en sund och hälsosam livsstil och hjälper dig att hålla dig mätt längre.

Du kanske känner till några av de produkterna som Have A Superlife erbjuder. Om inte, oroa dig inte! Bara inom några fåtal dagar efter att konsumerat deras produkter, kommer du att kunna känna stor skillnad både i din kropp, men även vilken god smaksättningen de ger till din mat. Du kan använda produkterna både i gröten, puddingen, som müsli eller i din smoothie. Eller varför inte som en god crunchy topping på desserten?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.