Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HARPIC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HARPIC

Harpic

Harpic gör toalettrengöring och har gjort det sedan 1920-talet. Varumärket började i England och finns idag att köpa nästa på alla kontinenter. Harpic erbjuder idag ett flertal toaletblock, blekmedel och toalettrengöringsmedel.

Att rengöra toaletten finns det nog inte många som tycker är särskilt spännande. Detta är dock absolut nödvändigt för att badrummet ska ha en fräsch och sanitär känsla. Detta är också varför toalettblock har blivit en sådan succé. Toalettblock, eller doftblock, är alltså en ett blockliknande föremål som trycks fast eller hängs upp på toalettens insida. När du spolar så blöts detta block, så att rengöringsmedel frigörs och sprider sig i toaletten. Du får med andra ord en rengjord toalett utan att behöva göra annat än att trycka på en knapp. Effektivt, enkelt och smidigt!

Harpic Power Plus

Harpic Power Plus Original rengör effektivt toaletter från bakterier och smuts. Harpic Power Plus Original används på insidan av toaletten och tillåts med fördel sitta kvar i ett par timmar för att uppnå bästa effekt. Produktens unikt utformade hals gör det lätt att komma åt toalettens alla skrymslen och vrår.

Harpic Power Plus finns även i en grönare, mer miljömedveten utgåva. Detta rengöringsmedel är miljömärkt, men har samma effektiva rengöringsförmåga och en härlig doft.

Harpic erbjuder ett flertal toalettblock som håller din toalett ren och väldoftande. Harpic har bland annat toalettblock som utsöndrar bakteriedödande medel varje gång du spolar. Med dessa toalettblock behöver du inte städa toaletten lika ofta, oönskad lukt hålls borta och du slipper att toalettens insida blir missfärgad.

Billig toalettrengöring från Harpic

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Harpics effektiva och uppskattade toalettrengöring till bra priser. Dessa produkter gör så att du slipper lägga onödigt lång tid på något så tråkigt som att städa toaletten. Harpics härliga dofter ger ditt badrum en fräsch och ren känsla. Med vårt utbud av Harpics produkter får du kanonprodukter till bra priser, så du slipper spola ner din tid och pengar i toaletten.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.