Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HARIBO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HARIBO

Haribo

Haribo grundades 1920 i Bonn, Tyskland. Grundaren Hans Riegel drabbades av akut sötsug och bestämde sig för att försöka koka ihop någonting sött på spisen. Resultatet i kopparkastrullen blev det första steget mot det som skulle bli Haribo, vilket idag är världens ledande tillverkare av vingummin och lakrids. Det är få som inte känner till klassikerna från Haribo, såsom Haribo Goldbären, Haribo-napparna och godisblandningar som Haribo Starmix. Det är också få idag som inte känner igen Haribos maskot, den glada gummibjörnen med den röda flugan som finns på alla förpackningar och bjuder in till goda stunder.

Haribo till Sverige

1976 kom Haribo till Sverige, och det kom med dunder och brak. De klassiska Haribo Goldbären, och de andra populära Hariboprodukterna som svenskarna bara kunnat avnjuta utomlands, blev snabbt en succé även hos oss. Idag är Haribo en självklarhet bland svenskarnas lördagsgodis, påskgodis eller egentligen “när-som-helst-godis”.

Haribo godispåsar

Haribo godispåsar finns i många olika varianter, och sorterna kan skilja sig från land till land. Föredrar du lakrits, colasmak, surt, sött eller salt? Oavsett vad kan du alltid hitta en Haribo godispåse med godis för din smak. Kanske har du svårt att bestämma dig för en smak till lördagsgodiset? Då är det bara att välja en av Haribos godispåsar med blandade sorter, såsom Haribo Starmix eller Haribo Super Mix. Vad du än väljer ur sortimentet av Haribo godispåsar kan du vara säker på att det blir en riktigt härlig smakupplevelse, för såväl barn som vuxna.

Haribo-godis online hos Luxplus

Skäm bort dig själv samtidigt som du sparar pengar genom att handla Haribo-godis online här på Luxplus. När du ändå är här och shoppar skönhetsprodukter, hygienartiklar, dagligvaror och annat kan du passa på att unna dig något av allt Haribo-godis vi har i vårt utbud. Haribo-godis online hos Luxplus är, precis som allt annat här på sidan, riktigt billigt. Så smyg ner några Haribo godispåsar i varukorgen och överraska familjen – det är ni
värda!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.