Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HANNE BANG

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HANNE BANG

Hanne Bang

Hanne Bang har redan från start år 1979 specialiserat sig inom hårborttagningsprodukter. Därefter har de även utvecklat olika produkter till ögonbryn och ögonfransar.

Hårborttagningskräm från Hanne Bang

En populär produkt från Hanne Bang är hårborttagningskrämerna som helt enkelt har i syfte att lösa upp hårväxten under hudytan. Man applicerar krämen på det önskade området och låter den verka i några minuter. Krämen tvättas bort och du kommer förbli hårfri i 1-2 veckor. Det är dock viktigt att komma ihåg att smörja in gelen som medföljer som du ska använda efter behandlingen, då den verkar vårda och balanserar pH-värdet.

Vax till hårborttagning

En av de mest populära produkterna från Hanne Bang är deras utbud av vaxbehandlingar. Det är inte så konstigt, då Hanne Bang har gjort det lätt och effektivt att ta bort hår med vax med sina produkter. Sortimentet består av kallvax i enkla remsor eller i dubbla remsor samt ekologisk kallvax och ekologisk Sugar Wax. Det finns både remsor till ansikte och kropp, med speciella geler som ska verka vårdande för huden efter behandlingen.

Det är väldigt lätt att använda använda vaxremsor. Du värmer dem bara mellan händerna innan användning för att mjukgöra vaxet och applicerar remsan på önskat område. Vaxet i remsorna når helt ner i 1,5 mm långa hårstrån. Remsan appliceras på huden i hårväxtens tillväxtriktning och dras av motsatt vägen. Remsan appliceras på huden i hårväxtens tillväxtriktning och dras av motsatta väg och du är därefter hårlös i 4-6 veckor. Det är även möjligt att använda remsorna så många gånger att de inte fäster längre, så du behöver inte enbart använda en remsa en gång.

Färgning av ögonbryn och ögonfransar

I takt med att fler och fler produkter har tillkommit på marknaden, så har fokuset på ögonbryn och ögonfransar blivit större än någonsin! Med ögonbrynsfärg från Hanne Bang kan du försäkra dig om att få mer markerade och väldefinierade ögonbryn som ger ditt ansikte mer karaktär. Du får allt du behöver för att uppnå detta i en enda förpackning. Färgningspaketet innehåller en tub med färg, en flaska med kräm, en applikator samt en blandningsskål för att blanda färgen i. Färgen och krämen ska blandas samman i skålen och därefter ska du applicera denna färgkräm på önskar område och låta den verka i 5 minuter. Sedan kan du ta bort överskottet av färg och voila, där har du fått ett par snygga, markerade och väldefinierade ögonbryn! Kom ihåg att använda det vårdande balsamet som medföljer. Detta paket räcker till ca 20 färgningstillfällen.

Du kan färga dina ögonfransar på nästan samma sätt. Fördelarna här är att du inte behöver använda mascara och att det är bekvämt när det är sommar och du är i solen, på stranden och i poolen. En förpackning från Hanne Bang innehåller allt vad du behöver för att få ett snyggt resultat på en minut. Färgen på dina ögonfransar varar i flera veckor.

Få ett ansikte och en kropp utan hår, snygga och markerade ögonbryn och ögonfransar med Hanne Bangs fantastiskt enkla och effektiva förpackningar - alla till ett väldigt billigt pris på Luxplus! Vem blir inte frestad över det?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.