Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HAIRWORTHY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HAIRWORTHY

Hairworthy

Hairworthy grundades i London av Safi, en kvinna som hade gett upp hoppet om att någonsin kunna få tjockt hår längre än axellängd. Hon hade provat allt: från att sluta använda stylingredskap och hårfärg till naturliga oljor och dyra hårbehandlingar. Det var inte förrän Safi fick nys om forskning som visade att vissa vitaminer och mineraler i rätt kombination kunde ge otroliga resultat – och otroliga resultat blev det! Hon köpte dessa specifika mineraler och vitaminer och hittade en perfekt kombination. Efter bara en månad kunde Safi märka att hennes hår var längre och tjockare, och det är här succésagan Hairworthy börjar.

Hairworthy hårvitaminer

Hairworthy har tagit fram en perfekt kombination av de vitaminer och mineraler som forskning visat ger längre, starkare och tjockare hår och gjort till välsmakande tuggtabletter. Hairworthy hårvitaminer kommer i snygga, stilrena burkar och själva tuggtabletterna är otroligt snygga med sin blågrå, stjärnformade design.

Få tjockare hår med Hairworthy

Att få tjockare hår kan tyckas verka omöjligt, men icke – nu är det dags att ge upp den gamla idén om att man fötts med tunt, lättslitet och ömtåligt hår. Med sitt unikt höga innehåll av bland annat biotin och folsyra i kombination med massvis av mineraler, vitamin A, B12 och C ger Hairworthy hårvitaminer enastående resultat.

Få längre hår med Hairworthy

Ett tjockare hår betyder också ett längre hår, eftersom håret blir mer motståndskraftigt ju tjockare det är. Genom att få tjockare hår med Hairworthy kommer du samtidigt se enastående resultat på din hårlängd. Faktum är att det finns rapporterade fall av personer som använt Hairworthy hårvitaminer och fått en längdökning på två centimeter – på så kort tid som 2,5 månader!

Billiga och bra hårvitaminer från Hairworthy

Det är ingen slump att Hairworthy på kort tid vuxit från en brittisk kvinnas personliga strävan efter ett tjockare, längre och starkare hår till att idag ha lager även i Tyskland, Spanien, Italien, Frankrike och USA. Det beror helt enkelt på att Hairworthy gör bra hårvitaminer - som funkar. Genom att köpa dina Hairworthy hair vitamins billigt hos Luxplus kan du dessutom spara pengar, som du kan spendera på roligare saker.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.