Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HAIRLUST

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HAIRLUST

HairLust

HairLust är en dansk tillverkare av hårvitaminer som genom optimal och noggrann dosering av naturliga ingredienser och näringsämnen visat sig ge fantastiska resultat. HairLust kosttillskott för hår kan på endast ett par veckor göra ditt hår märkbart längre, kraftigare och starkare. HairLust hårvitaminer kan även hjälpa till med att återuppliva torrt, skadat och slitet hår, så oavsett om ditt hår behöver räddning eller om du vill göra ditt hår ännu vackrare är HairLust hårvitaminer lösningen för dig.

Naturligt kosttillskott för längre hår

HairLust kosttillskott ger dig längre hår enbart med hjälp av naturliga ingredienser. I HairLust kosttillskott för längre hår finns inga tillsatser såsom smakämnen, sötningsmedel, stärkelse och gelatin – vilket även gör de optimala för vegetarianer och veganer. Istället innehåller hårvitaminerna naturliga ingredienser, vitaminer, mineraler och näringsämnen som är bra för dig, ditt hår och din övriga kropp: Biotin, kollagen, B-vitamin för att nämna några.

HairLust - hårvitaminer som fungerar

Idag finns det mängder av olika produkter som påstås ge dig ett sundare, starkare och längre hår. Dessa har i många fall visat sig vara verkningslösa – här är HairLust hårvitaminer ett undantag. HairLust hårvitaminer är framtagna av danska och engelska apotekare och näringsexperter som doserat varje ingrediens i perfekt mängd och optimala proportioner. Detta är anledningen till att HairLust är hårvitaminer som fungerar och levererar enastående resultat. Resultaten från HairLust hårvitaminer är kliniskt undersökta och testade. HairLust ger nämligen inte upp förrän de tagit fram hårvitaminer som verkligen funkar.

Några av marknadens bästa hårvitaminer - billigt

HairLust gör några av marknadens bästa hårvitaminer som är prisvärda redan från början, och genom att handla dem hos Luxplus blir det ännu billigare. I vårt utbud av billiga hårvitaminer från HairLust hittar du hårvitaminer för både män och kvinnor. Hårvitaminerna för män är särskilt framtagna för män som drabbats av tunt hår och håravfall, och dessa har precis som hårvitaminerna för kvinnor visat sig leverera fantastiska resultat. Fynda dina HairLust hårvitaminer här hos Luxplus och få långt, sunt och starkt hår utan att behöva betala en förmögenhet – det är du värd!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.