Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HAIR GENIC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HAIR GENIC

Hair Genic

Hair Genic är utvecklat under företaget Farmona Natural Cosmetics Laboratory som grundades år 1997 i den polska staden Krakow. Företagets vision är att kombinerar de senaste innovationerna inom kosmetika med näringsrik kraft från vegetabiliska oljorna. Deras produkter har vunnit marknadens förtroende och igenkänning av kunder som värderar innovation, hög kvalitet och effektivitet i naturlig kosmetika.

Hair Genic är en modern hårserie ägnad för både män och kvinnor. Deras produkter är tillverkade efter noggrant utvalda recept som kombinerar de senaste trenderna inom hårvård med unika egenskaper av naturligt aktiva ingredienser. Med dess avancerade formula är deras hårserie inte bara utvecklat för att ta hand om håret, men även för att göra styling av håret lättare och roligare.

Schampoo, Balsam, hårmasker och hårspray från Hair Genic

Serien Bamboo & Oils är utvecklad för torrt och skadat hår. Produkternas innovativa formula är baserade på bambuns värdefulla oljor och extrakter som har stärkande och återuppbyggande egenskaper.

Acai & Volume är en innovativ serie som kombinerar stärkande egenskaper av fruktextrakt från acai med volymuppbyggande effekt. Dess lätta formula utan silikoner rengör både hår och huvud, samtidigt som den minskar risken för att platta ner håret. Du får ett hår som är glansigt och fullt av liv och volym.

Den skyddande hårvårdsserien Monoi & Thermo erbjuder innovativa produkter som ger en skyddande effekt på ditt hår. De innehåller näringsrika ingredienser av Monoi-olja och är utvecklade för att återfukta och mjukgöra ditt hår. De rengör skonsamt, skyddar mot höga temperaturer och UV-strålar, samt hjälper till att upprätthålla ett friskt hår.

Billiga hårvårdsprodukter på Luxplus

Oavsett vad ditt hår har för för behov så kan du på Luxplus köpa Hair Genic’s olika produkter, som är anpassade efter olika hårtyper, behov och med olika näringsrika ingredienser för att skapa det resultat som du vill uppnå med din hårvård. Du kan även få detta resultat till ett väldigt billigt pris när du handlar på Luxplus som gör att du kan spara både tid och pengar då du slipper åka till butiken och släpa hem produkterna. Påbörja processen till ditt drömhår redan idag och till ett billigt pris. Vad väntar du då på? Köp Hair Genic’s fantastiska hårvårdsprodukter här på Luxplus.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.