Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HAIR ACADEMY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HAIR ACADEMY

Hair Academy

Hair Academy ägnar sig åt hårvård för privatpersoner såväl som salonger. Samtliga produkter är E-vitaminberikade. E-vitamin reparerar och återuppbygger hud- och hårceller, vilket är varför denna vitamin är absolut vital för att upprätthålla en sund hårväxt. I Hair Academys utbud finns både schampo och balsam. I sortimentet finns det schampon som är lämpliga för alla hårtyper, medans vissa schampon är ägnade för en särskild hårtyp. Det finns bland annat en produktserie, d.v.s. både schampon och balsam, som är särskilt framtagen för tunt och livlöst hår. Därtill finns ännu en produktserie som är till för dig med torrt och färgat hår.

Hair Academy har en lösning för de flesta hårtyper och situationer. Med dessa produkter kan du få ett resultat med salongskvalitet.

Schampo och balsam från Hair Academy

Är du efter den där salongskänslan? Du vet när håret känns fylligt, mjukt och friskt på samma gång? Hair Academy har för avsikt att återskapa just den känslan. Detta är varför E-vitamin är en ständigt återkommande ingrediens. Som tidigare nämnt, är E-vitamin absolut nödvändigt för ett välmående hår.

För att bemöta ditt hårs problematik på bästa sätt, är det viktigt att du utgår just från ditt hår. Har du rakt eller vågigt hår? Har du tjockt eller fint hår? Har du färgat hår? Hair Academy har ett flertal produktserier som är särskilt lämpliga för olika hårtyper och problematik. Hair Academy har även hårvårdsprodukter som lämpar sig för alla hårtyper, vars primära syfte är att stärka och rengöra håret.

I sortimentet hittar du dessutom supersmarta 2-i-1-produkter. Bland annat hittar du en hybrid mellan ett schampo och ett balsam. Denna produkt kombinerar schampots rengörande och stärkande egenskaper med balsamets mjukgörande och återfuktande egenskaper. 2 produkter till priset av 1. Här sparar du inte bara pengar, utan även tid.

Billig hårvård från Hair Academy

Älskar du hur håret känns efter du har varit hos frisören? Är du kanske mindre förtjust i prislappen som följer? Med Hair Academy har du ett betydligt billigare alternativ till frisörstolen. På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Hair Academys produkter till mycket låga priser. Köp på dig ett lager med uppskattade Hair Academys produkter och njut av salongskänslan varje dag.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.