Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

GUYLIAN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GUYLIAN

Guylian

Varumärket som tillverkar choklad grundades av den passionerade belgiska chokladmästaren Guy Foubert. Guy föddes år 1938 i Sint-Niklaas och gifte sig med sin älskade Liliane i 1958, där de två förverkligade de sin passion för livets söta nöjen, dvs. kärlek och choklad, genom att kombinera sina namn och startade varumärket Chocolaterie Guy-lian. För att fira kärleken och chokladen i livet skapade paret Guylian Sea Shell Chocolates. Guy utvecklade det unika och ikoniska receptet av varumärkets signatur choklad; pralinen med rostad hasselnötsfyllning. Liliane lade till sin artistiska touch genom att designa den glansiga ytan och de skulpterade kanterna med en blandning av vit och mörk choklad som skulle symbolisera livet av två älskare. Denna form och design som symboliserar romantiken i livet återges i varje marmorerade snäckskal idag.

Belgisk choklad från Guylian

Att tillverka Guylian choklad på ett så utsökt och unikt sätt krävs kunskap, en viss ansträngning och en del hantverk. Guylian erbjuder den finaste belgiska chokladen som har sitt ursprung från exceptionell blandning av Västafrikanska kakaobönor av högsta kvalitet. Kakaobönorna som de använder är producerade och använda under hållbara förhållanden och tillverkaren av kakaobönorna måste garantera bästa möjliga livsmedelsäkerhet, samtidigt som de hjälper till att förbättra kakaoböndernas liv.

All choklad från Guylian är gjord på 100 % rent kakaosmör. Den kritiska ingrediensen ger chokladen den utsökta krämiga smaken och en smältande konsistens i munnen, en sådan känsla som är käns som “the Guylian Experience”.

Guylians signatur är deras rostade hasselnötsfyllning som utvecklades på 50-talet av grundaren Guy Foubert. Denna fyllning används fortfarande av deras Master Chocolatiers i Sint-Niklaas i Belgien.

Som ett av de topp 10 bästsäljande chokladmärkena i box har Guylian choklad sålts i 120 länder i hela Europa, Asien, Australie och Amerika och är tillgänglig hos otaliga återförsäljare runt om i världen, även i matbutikerna, på marknader, varuhus, speciala matbutiker, bensinstationer, men även online och i Guylian Belgian Chocolate Cafés. Du kommer nog även stöta på det lyxiga sortimentet för människor på resande fot som säljs i taxfree-butiker.

Billiga chokladboxar från Guylian

Avnjut en den välkända chokladbiten med rostad hasselnötsfyllning och krämigt smältande konsistens, eller någon av de andra chokladbitarna som Guylian har att erbjuda. Men en sak är säker, du kommer uppleva en optimal smakupplevelse och njutning vid denna stund! Köp den kvalitetsfulla och lyxiga chokladen från Guylian här på Luxplus till ett riktigt billigt pris och maximera din njutning med en god smak, god konsistens och bra pris!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.