Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

GRACE COLE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GRACE COLE

Grace Cole

Grace Cole är ett brittisk varumärke från 2007 som grundades utifrån en brinnande passion och dröm om att skapa och inspirera människor med härliga produkter. Grundaren av Grace Cole, vid namn Tracy Mort, såg en marknad där det fanns utrymme för mer själv och djup. Med dess professionalitet och kunskap vid att skapa bra produkter , kan du idag njuta av Grace Cole’s produkter i över 85 länder

Grace Cole sortiment består av ett spännande utbud av doftkombinationer och skönhetsprodukter. Kombinationen av passion, självkänsla och en feminin touch är kärnan i varumärket Grace Cole. Företaget tillverkar sina produkter i England och Tracy är över att kunna stötta sitt eget land. Det är även att sätt att se till att produkterna endast består av högsta kvalitet, vilket gäller både inom produktion och förpackning, som är utformade efter att innehållet är baserad den enskilda kvinnans egna berättelse.

Tvål, handkräm och doftljus från Grace Cole

Grace Cole är som en spa-upplevelse hemma. Doften och konsistensen av deras härliga krämer kan bara ge en mysig, trivsam och glädjespridande känsla.

Något som verkligen kännetecknar Grace Cole är varumärkets förmåga att sätta samman de mest otroliga och väldoftande kombinationerna av dofter som kompletterar varandra, på ett helt balanserat och perfekt sätt.

Bland några av de mest populära kombinationerna kan du hitta lavendel och kamomill, grapefrukt, lime och mint samt nektarin och grapefrukt som skapar de mest sötaste, syrliga och härliga dofterna. Grace Cole har även tillverkat produkter med kanel, ingefära och fikon som passar dig som tycker om lite tyngre dofter.

Grace Cole’s produkter och presentförpackningar i Sverige

Här på Luxplus kan du hitta vårt urval av Grace Cole’s härliga produkter. Vi har speciellt lagt fokus på de vackra presentförpackningarna som Grace Cole erbjuder. Ge en presentförpackning från Grace Cole till en kvinna som förtjänar att bli lite extra bortskämd eller tänd lite doftljus på badrummet, så att du kan njuta och skämma bort dig själv med lite hemmaspa.

Du kan hitta de vackra presentförpackningarna från Grace Cole billigt här på denna sidan. Du ska bara bestämma dig och välja vilken av alla de härliga dofterna du vill njuta av.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.