Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

GŌNG

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GŌNG

GŌNG

GŌNG gör bland annat hårsnoddar, diadem, hårspännen, hårklämmor och hårrosetter. GŌNG jobbar med olika färger, former strukturer och material. Ibland behöver man enbart en enkel hårsnodd för att sätta upp håret. Det kan vara när man applicerar sitt smink, när man tränar eller ligger hemma i soffan och kolla på serier. Ett uppsatt hår är dock inte alltid grundat på praktiska orsaker. Ibland passar ett uppsatt hår helt enkelt bättre med ens outfit. Ibland har man inte riktigt tid med att fixa med håret, men vill gärna att det ska se bra ut. Med en hårsnodd eller hårklämma från GŌNG har du ändlösa möjligheter att styla ditt hår på ett snabbt och smidigt sätt. I GŌNGs välsorterade utbud kan du garanterat hitta en produkt som matchar din stil och personlighet, oavsett om du föredrar det tidlöst klassiska eller det mer alternativa.

Hårsnoddar, scrunchies, hårklämmor och hårspännen från GŌNG

GŌNG fokuserar mycket på detaljer och finish. De olika produkterna är bland annat dekorerade med pärlor och liknande. De olika materialen reflekterar produktens stil och känsla. De vackra hårrosetterna av mer klassisk karaktär är bland annat producerade i sammets- och spetsmaterial. Dessa hårrosetter passar alldeles utmärkt till de mer uppklädda tillfällena. Varför inte styla ditt hår med en klassisk hårrosett inför julbordet?

Många av oss har hårsnoddarna på handlederna när vi inte använder dem. Just därför har GŌNG sett till att många av hårsnoddarna är särskilt utsmyckade, så att de faktiskt ser ut som armband när de sitter på handlederna. Dessa hårsnoddar är rentav så detaljerade att de kan användas uteslutande som armband om så önskas. Detta medför givetvis massor av valmöjligheter, så att du snabbt kan ändra och justera din look under dagen. Välj mellan smal och tjocka hårsnoddar i alla tänkbara material.

Billiga håraccessoarer

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av GŌNGs håraccessoarer. Här hittar du det mesta inom kategorin håraccessoarer. Välj och vraka mellan olika material och stilar. Med GŌNG har du möjlighet att styla ditt hår på ett personligt och sätt på bara ett kort ögonblick. Våra priser är låga så att du kan maxa dina valmöjligheter. Personlig, snabb och billig hårstyling helt enkelt!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.