Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GOLDWELL

Goldwell

Goldwell är ett stort internationellt frisörmärke med många populära serier inom schampo, balsam, hårfärg och stylingprodukter. Du har säkert kommit i kontakt med märket när du har varit hos frisörsalongen då deras fokus i första hand ligger på just frisörmarknaden, men de har även ett brett sortiment med produkter som du kan använda hemma och uppnå bästa resultat med även på egen hand. Vi kan glädja dig med att du hittar ett brett utbud av deras hårvårds- och stylingprodukter här på Luxplus till ett riktigt bra pris.

Goldwell produkter

Eftersom Goldwell är ett frisörmärke har deras produkter testats flitigt av alltifrån professionella stylister till proffsfrisörer innan de når marknaden för konsumenter, och du kan därför vara säker på att produkterna håller vad de lovar. Här på Luxplus hittar du Goldwell schampo, Goldwell balsam och Goldwell hårinpackningar så att du kan starta med att ge ditt hår bästa tänkbara vård innan du stylar det. Goldwell har flera linjer inom just hårvård, bland annat Goldwell Dualsenses, Goldwell Kerasilk och Goldwell Elixir.

När det gäller stylingprodukter kan du välja från serierna Goldwell Stylesign och Goldwell Kerasilk, och bägge hjälper dig uppnå magnifika frisyrer som håller timme efter timme. Med Från stylingsortimentet hittar du bland annat Goldwellprodukter till lockigt hår, för att få håret mjukt och fint, produkter som håller frisyren på plats, stylingprodukter som ger mycket volym i håret samt hårprodukter som får håret slätt helt utan friss. Det är bara att välja och vraka efter vilken stil du känner för idag eller vilka behov du har.

Goldwell Sverige

För att ytterligare ge lite bakgrund till märket ska nämnas att Goldwell står bakom en av världens största frisörtävlingar där bland annat stylingprodukterna står i fokus. Med andra ord är Goldwells produkter top notch inom frisörvärlden och du kan lita på att Goldwells hårstylingsortiment enbart innehåller bra produkter av bästa kvalitet.

Goldwell är ett väl utbrett märke även på svenska marknaden och du kan köpa Goldwell på de flesta professionella frisörsalonger i Sverige. Eftersom det är ett så pass populärt märke är det givetvis ett märke som ska finnas även på Luxplus, så här på sidan presenterar vi alltifrån Goldwell schampo och balsam till Goldwell stylingprodukter, alltid till billigt pris.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.