Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

GLAMGLOW

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GLAMGLOW

GlamGlow

GlamGlow är ett märke som på rekordtid skapat en ny epok inom hudvård och mud masks. GlamGlow skapades 2010 av Shannon och Glenn Dellimore, och har sedan dess blivit en stor succé i Hollywood där paret verkar. Den ursprungliga idén var att främst erbjuda skådespelare och andra Hollywoodstjärnor ansiktskrämer och masker, men GlamGlow hudvård blev snabbt så populärt att paret valde att producera större mängder för att kunna tillgodose efterfrågan av banbrytande hudvård till alla som önskade.

GlamGlow har på endast ett par år skapat sig ett renommé som en av de bästa tillverkarna av ansiktsmasker i världen. Med unika mud masks och hudvårdsprodukter av enastående kvalitet har man lyckats med den nästan omöjliga devisen ”first we take Hollywood, then we take the world”.

GlamGlow - masker på en helt ny nivå

GlamGlows serie med ansiktsmasker av banbrytande kvalitet har skapat en helt ny standard för vad ansiktsmasker kan göra. Alla GlamGlow-masker innehåller naturliga ingredienser som förnyar huden, så att ditt ansikte får en uppstramad och fräsch look med en helt ny lyster. GlamGlow har framförallt blivit världskända för sina mud masks till både män och kvinnor som med hjälp av mineraler och antioxidanter ger en skinande vacker lyster.

Vilken GlamGlow är bäst?

Vilken av GlamGlows produkter som är bäst är en fråga vi ofta får, och det är i princip omöjligt att svara på. Varje enskild produkt från GlamGlow är nämligen framtagen för att lösa vissa specifika hudvårdsproblem, allt efter vilken specifik egenskap du söker i en hudvårdsprodukt. Titta därför runt bland GlamGlows produkter här på Luxplus för att hitta en som passar just dina behov – du kommer inte bli besviken!

Luxplus - en av få återförsäljare av GlamGlow i Sverige

Vi kan stolt säga att vi är en av få återförsäljare av GlamGlow i Sverige, vilket har visat sig vara en riktig succé även bland våra medlemmar. På Luxplus gör vi alltid vårt yttersta för att möta våra medlemmars efterfrågan på nya och banbrytande produkter, och GlamGlow har givetvis inte varit ett undantag. Häng på trenden och prova en GlamGlow-mask – du kommer genast förstå varför det blivit en världssuccé på så kort tid.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.