Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

GLADE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GLADE

Glade

Glade är ett varumärke som älskar dofter. Glade anser att doft är något som kan förhöja varje ögonblick och göra det till en större upplevelse. Dofter kan verkligen påverka oss. Man kan på ett ögonblick minnas stunder från sin barndom och platser man har besökt när man får vittring på en gammal bekant doft. Dofter kan på så sätt fungera som inredning. Tänd ett doftljus i vardagsrummet och skapa en helt ny atmosfär.

Glad erbjuder bland annat doftljus och luftfräschare, eller air freshener som det också heter. Använd dessa produkter för att skapa just den atmosfären du är ute efter. Varför inte inte köpa ett doftljus som luktar julgran till julen? Både ett billigt och enkelt sätt att förhöja stämningen och mysfaktorn.

Glade doftspray och luftfräschare

Kan du ibland känna att det kan lukta instängt hur mycket du än vädrar? Kanske är det inte precis en doft som luktar illa, men det är liksom en doft som inte riktigt matchar inredningen och känslan i rummet. I så fall borde du prova Glades doftsprayer! Med dessa luftfräschare kan du med ett enkelt spray fylla rummet med väldoft som snabbt ändrar känslan i rummet. Det finns ett flertal olika dofter att välja mellan, så att du kan hitta den doften som passar just ditt rum.

Du kan också uppnå väldoft med värmeljus och så kallade Wax Melts, vilket är väldoftande vaxbitar som man smälter. Med doftljus fyller du inte bara rummet med en behaglig och mysig doft, utan också med ett vackert sken. Släck ner i rummet och tänd ett värmeljus när ni sitter och tittar på en film. Så otroligt mysigt! Att titta på den lätt fladdrande lågan i ett mörklagt rum samtidigt som man känner en hur en behagligt doft sprider sig i rummet är verkligen balsam för själen. Glade erbjuder doftljus för olika årstider och högtider som hjälper till med att plocka fram det bästa med just den tiden på året.

Wax Melts ingår också i Glades välsorterade utbud. Dessa vaxbitar ska smältas och avger då en fantastisk väldoft. Att använda Wax Melts är lite mer av ett projekt än doftspray och doftljus. Detta är dock något som du kan göra med barnen under julbaket, t.ex.

BIllig doftljus och doftspray från Glade.

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Glades produkter till bra priser. Köp på dig ett lager doftljus inför julen, så att du kan maxa den där mysiga julkänslan hela december.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.