Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

GIRLZ ONLY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GIRLZ ONLY

Girlz Only

Grizzly one är ett stort engelskt varumärke som är känt för sina fantastiska torrschampon. Grizly Only Dry Schampoo är billiga torrschampon som avlägsnar fett och smuts från ditt hår, och ser till att det håller sig fräscht resten av dagen. Därutöver ger Grizly Only torrschampon en vacker volym, vilket också gör det lättare att skapa frisyren du vill ha. Grizly Only är ett prisvärt varumärke som erbjuder billiga torrschampon som lever upp till din förväntningar.

Använd ditt torrschampo från Grizly Only de dagar du inte riktigt har tid till att tvätta håret. Du kan också använda dessa produkter för att spara på håret. Att torka och fixa håret kan ju slita ganska rejält. Dessutom finns det risk att håret blir torrt om man duschar varje dag. Torrschampo kan alltså vara ett riktigt bra alternativ till duschen emellanåt.

Torrschampo med färg från grizly one

Grizly Only erbjuder ett flertal torrschampon med härliga dofter som håller ditt hår fräscht hela dagen. Oavsett om du har ljust eller mörkt hår, har Grizly Only färgade torrschampon som inte efterlämnar färgspår eller ränder i ditt hår. Är du brunett kan du med fördel använda Girlz Only Dry Schampo For Brown Hair. Detta är ett lätt färgat torrschampo för brunt hår. Detta torrschampo hjälper dessutom till med att dölja utväxt. Så, istället för att åka till frisören med jämna mellanrum för att färga din utväxt, kan du för en bråkdel av priset köpa dig ett Grizly Only torrschampo i en färg som matchar din hårfärg. Så smidigt! För blondiner har Grizly Only gjort ett torrschampo med namnet Blonde.

Hur använder man torrschampo från girls only?

Girlz Only Dry Schampoo är superlätt att använda. Torrschampona kommer i sprayflaskor. Inledningsvis ska du skaka sprayflaskan ett par gånger. Håll sedan flaskan 20-30 cm från huvudet och spraya hela håret. Låt produkten verka ett litet tag innan du fördelar Grizly Only torrschampo med fingertopparna. Avsluta med att borsta och stylar ditt hår. Att få ett fräscht, väldoftande och voluminöst har sällan varit lättare. Med ett torrschampo från Grizly Only är detta löst på ett ögonblick.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.