Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FUDGE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FUDGE

Fudge
Fudge, kanske ett av de smaskigaste hårvårdsmärkena på marknaden. Inte minst tack vare sitt godisklingande namn, men också för deras ansikten utåt, däribland Brad Pitt och Naomi Campbell. Fudge Hair är ett australienskt märke som grundades 1991, och det sägs att det är en surfare som ligger bakom som ville få håret att hålla hela dagen, trots hans hobby.

Vidare sägs det att märkets bästsäljare, Fudge Hair Shaper (hos oss kallad Fudge Hair Shaper Original Texturizing Creme), kom till när surfaren av misstag klev i tuggummi. Detta hårvax har blivit en klassisk eller kanske ska man kalla det för en kultprodukt när det gäller hårstylingprodukter, och det är få som inte har sett burken med hårvax med orangea detaljer. Just färgen orange är Fudge Hairs färg och produkterna känns snabbt igen med märkets logotyp, ett orange F.

En annan av deras mest populära produkter är Fudge Matte Hed Texture Paste, ett hårvax med mjuk konsistens men som ger ett hållbart och matt resultat. Ett extra argument är att vaxet är vattenlösligt och därmed lätt att tvätta ur håret igen. Många är också helt sålda på Fudge silverschampo som hjälper till att hålla den gula nyansen på avstånd från det blonda håret.

Idag är sortimentet brett och du hittar långt många fler produkter än bara hårvax. Från Fudge Hair hittar du allt till håret - schampo, balsam och stylingprodukter, och de riktar sig både till män och kvinnor. I det stora utbudet finns något för alla behov av smaker, och alla produkter innehåller skyddande UVA- och UVB-filter. Dessutom får de håret att dofta fantastiskt av kola, vilket såklart blivit ett signum för märket.

Skäm bort dig själv i duschen, när du fönar håret eller när du stylar det. Med Fudge produkter får du kontroll på håret och kan styla det helt efter eget önskemål. Hårprodukterna från Fudge är skonsamma mot håret och gör det lent, lätt att reda ut och blankt.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.