Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FRESH START

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FRESH START

Fresh Start

Vill du njuta av en härlig känsla när du duschar? Vill du dofta gott när du kommer ut ur duschen? Rengör din hud med dessa härliga produkter från Fresh Start!

Fresh Start är en serie av härliga shower gel med oemotståndlig doft och fukt. Fresh Start har som mission att ge dig en frisk och skön start på dagen. Dessa flytande duschtvålar lämnar en mjuk känsla på din hud, doftar härligt och väcker din hud och dina sinnen från morgonstunden.

Shower gel från Fresh Start

Fresh Start erbjuder flera olika shower gels. Oavsett vad du gillar när det kommer till doft så erbjuder vi allt från det mer fräscha örter, till härligt doftande och varma frukter. Prova till exempel Mint & Cucumber Shower som är en fräsch och enkel shower gel. Denna gel innehåller essentiella oljor och dofter av uppfriskande mynta och gurka som kan vara skönt att starta dagen med

Kanske tycker du även om Tea Tree & Lemon Shower Gel, som är ytterst frisk och har den specifika doften av essentiella oljor från tea tree-trädet och citrusfrukter. Denna har en mer frisk doft av den vitaminrika citrusen.

Eller varför inte sända tankarna tillbaka till en tropisk strand där du ligger under ett limeträd med en kokosnöt i handen. Trenden med kokosnöt i hudvårdsprodukter följer även Fresh Start och därför har de skapat en showergel med doft av Coconut & Lime. De essentiella kokosoljorna håller din hud återfuktad och vårdar din hud på djupet. Limen ger friskhet och en avrundad doftupplevelse i badet.

Shower Gels till ett bra pris

Alla Shower Gels på 400 ml från Fresh Start kan du få till ett ytterst fördelaktigt pris på Luxplus. Flaskorna är utformade med en praktisk krok på så sätt att shower gelen lätt kan hänga i badrummet eller i omklädningsrummet. Få en frisk start med shower gels från Fresh Start och starta din dag på ett doftande och härligt sätt som förbättrar ditt morgonhumör. Här på Luxplus kan du köpa alla dessa shower gels från Fresh Start till ett väldigt billigt pris och få dem levererade gratis, snabbt och enkelt på bara några dagar när du är medlem!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.