Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FRESH JUICE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FRESH JUICE

Fresh Juice

Vem vill inte ha en mjuk, väldoftande hud som är näringsrik och återfuktad, men även få detta utan att behöva betala en förmögenhet från plånboken? Hos Luxplus kan du köpa billig kroppsvård från Fresh Juice som ger dig precis vad det låter - en fräsch och härligt frisk och väldoftande känsla på hela din kropp. Ta hand om din kropp med kroppsvårdsprodukter och få en kropp som är fylld med näring och härlig frisk, fruktig eller mustig doft. Välkommen till Fresh Juice kroppsvårdsprodukter!

Shower geler, tvål och skrubb billigt från Fresh Juice

Fresh Juice erbjuder shower gels, tvålar och skrubbar i många olika former, dofter, med många olika ingredienser och syften. Du kan hitta shower geler som rengör och mjukgör din hud och som bara lämnar den härligt återfuktad och fastare än tidigare. Du kan även få flytande tvålar som har krämiga konsistenser med en härlig doft av Mango som sänder tankarna tillbaka till sommarvärmen. Om du gillar mer djupa och mustiga dofter ska du välja de kroppsprodukter från Fresh Juice med innehållande ingredienser av exempelvis kakaobönor och jordgubbsextrakt som gör din hud elastisk och mjuk. Du kan även finna ingredienser som macadamia nötolja som är rik på essentiella syror som lämnar din hud flexibel och fräsch, men även kameliasmör som förbättrar återfuktningen.

Oavsett om du gillar den fruktiga, fräscha eller mer djupa doften så har du ett urval från Fresh Juice som erbjuder dig dessa härliga dofter i olika former, som även vårdar din kropp.

Alla produkter kommer i stora förpackningar som gör att de räcker till flera omgångar bad utan att de direkt tar slut och behöver fyllas på, då de kommer i storlekar som 460 ml och 500 ml.

Billiga kroppsprodukter från Fresh Juice

Unna dig en stund av härligt doftande kroppsvårdsprodukter som för dina tankar till Hawaiianska öarna, där sommaren är oändlig eller till en fruktigt varm sommardag eller bort till Australien där de näringsrika nötterna frodas som skapar en känsla av tillfredsställelse och njutning. Köp dessa billiga kroppsvårdsprodukter, ta tid för dig själv och ta hand om din kropp med dessa härliga och billiga kroppsvårdsprodukter från Fresh Juice.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.