Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FRESH AIR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FRESH AIR

Fresh Air

Du påverkas mycket av de dofter som finns i ditt hem, både på gott och ont. En illaluktande doft i badrummet skapar ju inte direkt en mysig känsla att vilja att befinna sig i det rummet, eller hur? Låt Fresh Air hjälpa dig med att höja stämningen och miljön som ditt hem har potential till, med deras härliga dofter från Fresh Air Air Freshener.

Doften i ditt hem förmedlar en historia, där du kan använda sifter att både förstärka den varma och trivsamma känslan i ditt hem, inte bara för dig själv, men även för din familj och dina vänner, så att man har lust att komma hem till dig. Oavsett vilka preferenser du har eller vilket typ av hem du bor i, kan vi på Luxplus lova dig att du kommer hitta en doft från Fresh Air som passar både dig och ditt hem.

Luftfräschare från Fresh Air


Air Freshener erbjuder en rad olika dofter som gör det lätt för dig att hitta just den doft som passar dig och ditt hem. De ger dig även möjlighet att lätt byta eller skifta dofter efter olika tillfällen, årstider och humör. Vem har inte lust att efter en varm sommardag avsluta dagen med att komma hem till ett väldoftande hem av Lavendel? Eller kanske under kyliga höstdagar krypa ner i sängen i ett sovrum som doftar silkeslen satin? Fresh Air erbjuder både tropiska dofter, friska dofter och utomhusdofter - helt enkelt ett stort utbud av dofter som gör att du kan anpassa doften efter dina önskemål.

Uttryck dina känslor och ditt hem med dofter från Fresh Air och låt dig inspireras, stimuleras och omvandlas av din väldoftande hemmiljö. Ställ Fresh Air Air Fresheners överallt där det behövs; på hyllan i badrummet, i din garderob bland alla dina kläder och skor, vid blöjhinken eller bara som en fräsch doft i fönsterkarmen i vardagsrummet.

Fresh Air Air Freshener odörrensande teknologi ger fräscha dofter som varar i upp till 60 dagar och har en storlek på 250 ml. Fresh Air överstiger inte bara den dåliga lukten, utan eliminerar även de de dåliga odörerna från hemmet.

Billiga luftfräschare från Fresh Air

Det finns ingen anledning att inte trivas i den plats du ska känna dig som mest bekväm på grund av en dålig lukt. Skapa ett väldoftande och trivsamt hem med Air Fresheners från Fresh Air med antingen friska, tropiska eller utomhusdofter och köp alla dessa produkter till ett väldigt billigt pris på ett snabbt och effektivt sätt på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.